Glow logo logo

Glow gokkast

Glow gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,7%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De reis naar het Noorderlicht

Het Noorderlicht. Er zijn veel natuurfilms over gemaakt en er werd in het verleden enorm veel mystieke waarde aan gehecht. Over die waarde aan het Noorderlicht heeft spelontwikkelaar Netent een spel gemaakt; Glow. Inmiddels is Glow al meermalen gekopieerd door de concurrentie, maar het niveau van het origineel heeft men nog niet behaald. Andere gokkasten van een hoog niveau zijn de Starburst en Twin Spin.

Het uiterlijk van het spel

De achtergrond van Glow is uiteraard de uitgestrekte poolvlakte met daarop het Noorderlicht. Je ziet alles wat te maken heeft met het Noorderlicht; een redelijk zen muziekje, maar ook diergeesten die in de symbolen verwerkt zitten. Dit is een spel met een mooi video intro, en met prachtig vormgegeven Graphics. Wanneer je een stressvolle dag achter de rug hebt, is dit de ultieme manier om tot rust te komen achter je computer. In het spel zitten naast deze symbolen meerdere interessante features verwerkt zoals de Wild en de Scatter. De functie van de Wild is in dit geval alleen wat anders dan bij een regulier Netent spel.

De Wild in het spel

De Wild heeft in het spel een ietwat andere functie dan in andere spellen van dezelfde producent. Ze hebben namelijk allemaal een multiplier wat inhoudt dat een winlijn die met de Wild wordt samengesteld wordt vermenigvuldigd voor jou. Je inzet zal dan ook resulteren in een hogere winst. Meerdere Wilds in één spin zullen jou een kapitaal bedrag opleveren waarmee je zelf nog een keer een reis kan boeken om het Noorderlicht te gaan aanschouwen.

Inzetten bij het spel

De inzet bij het spel Glow begint met een povere 15 eurocent. Je kan echter inzetten op de winlijnen met munten van een hogere waarde dan dat waardoor je tot een maximum van 150 euro per spin kan inzetten. Op de rollen verschijnen symbolen die ieder een bepaalde waarde hebben. De symbolen die op je winlijnen staan geven dan ook aan hoeveel je gewonnen hebt. In je wintabel valt perfect na te lezen hoeveel dit is. Je zal dan ook zien dat het ene symbool een hogere waarde heeft dan een ander symbool. Het is dus de vraag hoe goed jij de symbolen op je winlijnen krijgt. Feit is wel dat je goed zal moeten durven in te zetten. Alleen dan is het mogelijk om een hoge winst te maken. Met een zuinige inzet van een cent per winlijn zal je namelijk minimale winsten kunnen behalen waardoor een avondje spelen nauwelijks rendabel zal zijn.

Bediening:

De Free spins maken het spel interessant. Bij het verschijnen van 3 diersymbolen op je winlijnen zal je het free spin spel openen. Je kan in dat geval gratis spelen, en je kan maximaal 5 free spins krijgen. Tijdens het spelen met de free spins kan het echter ook voorkomen dat je nogmaals free spins wint waardoor het geheel nog verder verloopt. Al met al een ontspannend spel.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 15

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,15 t/m €150