Gates of Persia logo logo

Gates of Persia gokkast

Gates of Persia gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Ben je even toe om in een totaal andere omgeving te zijn, maar heb je geen zin of tijd om naar de andere kant van de wereld te vliegen? Waan je dan in de Perzische wereld met Gates of Persia. Spelontwikkelaar Gamomat heeft dit spel begin 2014 op de markt gebracht en je zal dit video slot vaak tegenkomen in grote online casino’s. De muziek brengt je helemaal in de sfeer en tijdens het spinnen houdt de muziek aan. Hoe sneller je achter elkaar spint, hoe langer de muziek aanhoudt. Wij zijn zeer gesteld op fijne muziek, dus uiteraard hebben we ons helemaal suf gespind! Dit spel is geïnspireerd door een van de verhalen uit de 1001 Nachten reeks. In de westerse wereld kennen we Perzië tegenwoordig onder de naam Iran. Dit spel speelt zich af aan de oceaan, wat inhoudt dat het zowel de Caspian zee, Perzische Golf of Golf van Oman kan zijn. Hieronder zullen we je meer vertellen over de werking van dit exotische video slot.

Uitleg

Dit spel heeft een speelveld van 5 bij 3 rollen en 30 selecteerbare winlijnen. De illustraties op de rollen zijn met veel detail getekend en dat maakt het spelen op de kast extra leuk. De symbolen die je tegenkomt zijn bijvoorbeeld een Dolk, Amfora (grote vazen), Gouden leeuw, Troon en een Luxueus paleis in de woestijn. Inzetten op deze kast doe je vanaf 10 cent per spin als je op 10 winlijnen speelt. Ga je voor de ‘max bet’, dan speel je op 30 winlijnen en kan je maximaal het opvallende bedrag van 18 euro per spin inzetten.

Winnende symbolen

De blauwe poorten zijn de Gates of Persia en fungeren als Scatter-symbool. Vind je er minimaal drie op de rollen, dan weet je dat je een prijs te pakken hebt. De Scatter kan je ook voorzien van 7 gratis spins. Het Wild-Symbool herken je aan de koningin. Deze vervangt andere symbolen en kan je huidige prijs nog een stuk opkrikken.

Bonus Feature

Als je wint dan kan je kiezen of je het geld meteen bijschrijft, of het bonus spel speelt. Kies je voor het bonus spel, dan kan je uit 2 verschillende games kiezen. De eerste is het kaartspel. Hierbij moet je gokken of er een rode of zwarte kaart getrokken gaat worden. Heb je het goed? Dan mag je nog een keer. Uiteraard kan je dan ook kiezen om je geld te innen. Let erop dat als je het fout hebt, je al de winst van die ronde verliest.

Het andere bonus spel is de ‘Ladder Game’. Hierbij zie je twee getallen oplichten en moet je op het juiste moment op de stopknop drukken. Druk je op tijd, dan ga je een stapje op de ladder omhoog. Druk je te laat, dan ga je of een stap terug, of in het ergste geval helemaal naar 0. Wat betekend dat als je winst van die ronde weg is.

Conclusie

Dit fraai vormgegeven spel vinden wij leuk om te spelen, ondanks het feit dat het een beetje langzaam is. Doordat je al vanaf 10 cent kan inzetten, is dit echt een plezierspel. De extra features geven het idee dat je winst zelf een beetje in de hand hebt. Maar het blijft altijd een kwestie van geluk. Op zoek naar meer van dit soort spellen? Kijk dan is naar Persian Fortune of Maya!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2014

Features icon
Features

Wild, Gratis Spins, Scatter

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 30

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €18