Fu Er Dai logo logo

Fu Er Dai gokkast

Fu Er Dai gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

In het online casino staan meestal honderden gokkasten voor de spelers klaar. Deze speelautomaten kennen allemaal een thema, waaronder het populaire Oosterse thema. De Fu Er Dai gokkast van ontwikkelaar Play ’n Go werd uitgebracht in 2017 en is nog altijd beschikbaar voor de liefhebbers. Fu Er Dai is eigenlijk een Chinese uitdrukking, het staat voor een jonge generatie aan rijkeluiskinderen. Het is dus een samensmelting tussen de Oosterse gokkast en een modern video slot. Onderin de review kan ook jij gratis oefenen op de Fu Er Dai gokkast.

Uitleg

Er zal op de Fu Er Dai gokkast worden gespeeld op vijf rollen en met drie rijen. Er zijn tien vaste winlijnen. Het theoretische uitbetalingspercentage is zeer keurig, namelijk 96,5%. Qua symbolen komen er verschillende soorten gadgets voorbij, die natuurlijk alleen zijn voorbestemd aan de rijkere onder ons. Rijkdom en luxe, zo kunnen wij de Fu Er Dai het beste omschrijven. Je kan met een 5-of-a-Kind aan mannetjes met zonnebrillen op al 150 keer de inzet winnen en zelfs de kaartsymbolen leveren soms nog gewoon vijftien keer de inzet op. Het is misschien wel het grootste pluspunt aan deze gokkast, dat de uitbetalingen met combinaties hoog zijn.

Expanding Wild-symbolen

Er zijn drie verschillende Wild-symbolen aanwezig op de Fu Er Dai speelautomaat, het gaat in alle drie de gevallen om het symbool van een jonge vrouw. Deze Wild-symbolen kunnen uitsluitend op rol twee, drie en vier komen te staan. De Wild-symbolen zullen Expanderen en een gratis re-spins opleveren.

Gratis spins

Wanneer je minimaal twee jonge vrouwen op de rollen krijgt, dan mag je ook een poging gaan wagen in de gratis spins bonusrondes. Je ontvangt vijf gratis spins en die zullen allemaal voor een zekere winst zorgen. Daarnaast kan je gedurende de gratis spins nog re-spins verdienen, waardoor het feestje een lange tijd door kan gaan.

Conclusie

Het thema van de Fu Er Dai gokkast is redelijk uniek, maar gelukkig wel een keer wat anders. De gameprovider Play ’n Go heeft voor prachtige uitbetalingen en spannende features gekozen. Dankzij een medium variantie is de kans ook redelijk groot dat je regelmatig in de prijzen zal vallen.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

november 2017

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100