Fruit Spin Review

Scoort een 9.1 van de 10.

In juni 2017 bracht ontwikkelaar Net Entertainment de Fruit Spin gokkast uit. Het gaat om een speciaal spel, aangezien het een samensmelting is van een retro fruitautomaat en een splinternieuw video slot. Fruit Spin zit vol met leuk extra’s, waaronder gratis spins, Mega symbolen en een Lucky Wheel. Oftewel, genoeg te beleven op deze gokkast. Het spel lijkt in grote lijnen wel een beetje op de Twin Spin speelautomaat.

Uitleg

Er zal op de Fruit Spin gokkast gespeeld worden met vijf rollen en vier rijen, daarnaast staan de veertig winlijnen vast. Dankzij de Stacked en Mega symbolen is het mogelijk om een hoofdprijs te winnen van 1.200.000 munten. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,84%, wat bijzonder hoog is voor een slot. De meest waardevolle symbolen op de rollen zijn de zevens en de bars. Probeer vooral de zevens in de gaten te houden, deze leveren bij een vol scherm namelijk de hoofdprijs op.

Lucky Wheel

Het bonusspel op de Fruit Spin gokkast kan bereikt worden door minimaal drie Scatter-symbolen op de rollen te krijgen, in dat geval mag je éénmaal aan het Lucky Wheel draaien. Bij zes en negen Scatter mag je twee of driemaal draaien. Op het wiel staan allerlei leuke prijzen, waaronder cashgeld en gratis spins. Beide zijn leuk om te winnen, want tijdens de gratis spins zullen er enkele Mega symbolen op de rollen worden geplaatst.

Overzichtstabel Fruit Spin

Software ontwikkelaar NetEnt
Ondersteund op mobiele apparaten Ja
Release datum 2018
Uitbetalingspercentage RTP 96,48%
Volatiliteit / variantie Gemiddeld
Features Gratis Spins, Lucky Wheel
Rollen / winlijnen 5 / 40
Min. / Max. inzet €0,20 t/m €200
Hoofdprijs €40.000

Conclusie

Hoewel de Fruit Spin geen modern uiterlijk heeft, kan er alsnog van genoten worden. Het voelt alsof je even terug gaat in de tijd, meer retro is niet mogelijk. Het uitbetalingspercentage is aangenaam en het bonusspel bijzonder spannend. De hoofdprijs staat op een uitzonderlijk hoog bedrag en de ouderwetse symbolen zijn natuurlijk altijd goed. Wil je het spel gratis uitproberen, draai dan hieronder even mee!

€100 Gratis Gokbonus

  • Hoog uitkeringspercentage
  • Gratis spins
  • Mega symbolen

Speel Fruit Spin gratis!