Fruit Bat Crazy Review

Scoort een 7.8 van de 10.

De Fruit Bat Crazy gokkast is een spel van de ontwikkelaar Betsoft. Het is een opmerkelijk themaslot, waarbij de hoofdrol gaat naar een paar vleermuizen is knettergek zijn geworden. Het is een retro fruitautomaat zonder winlijnen, maar wel 243 manieren om te winnen. Toch hebben we wel wat minpunten gevonden, namelijk een laag uitkeringspercentage en een wat simpele opzet. Je kan het zelf uittesten, want onderin de review kan jij gratis oefenen op de Fruit Bat Crazy gokkast.

Uitleg

Alle symbolen op de Fruit Bat Crazy gokkast komen steeds naar beneden vallen, dit noemen wij ook wel het Avalanche speelmechanisme. Deze manier van spelen is steeds populairder aan het worden. Want na elke winnende combinatie worden de symbolen weer ingewisseld voor nieuwe afbeeldingen, oftewel een gratis extra kans op een geldprijs. Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. Er dient per draai minimaal veertig eurocent ingezet te worden en de maximale inzet staat op veertig euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage is vastgesteld op 95,22% en de variantie is bijzonder laag.

Gratis spins

De vleermuizen fungeren als Scatter-symbool op de Fruit Bat Crazy gokkast. Deze symbolen kunnen minimaal tien en maximaal tweehonderd gratis spins opleveren, maar hiervoor zal je wel veel Scatter-symbolen op de rollen moeten zien te krijgen. Gedurende de gratis spins verschijnen er extra veel Wild-symbolen op het spel.

Buy a Bonus Feature

Het kan soms even duren voordat je eindelijk toegang krijgt tot de gratis spins en sommige spelers hebben daar geen geduld voor. Begrijpelijk, daarom heeft Betsoft de Buy a Bonus Feature in het spel verwerkt. Je moet wel even negentig keer de inzet betalen, maar dan krijg je tien gratis spins met extra Wild-symbolen. Jij moet als casinospeler zelf de voordelen en nadelen afwegen.

Gamble Feature

Alle winsten die je pakt op de Fruit Bat Crazy gokkast kan je nogmaals op het spel zetten. De Gamble Feature geeft je de mogelijkheid om een kop of munt spelletje te gaan spelen met de winst uit een combinatie. Kies je correct, dan zal je winst dubbel worden uitgekeerd op jouw speelsaldo.

Overzichtstabel Fruit Bat Crazy

Software ontwikkelaar Betsoft
Ondersteund op mobiele apparaten Ja
Release datum maart 2019
Uitbetalingspercentage RTP 95,22%
Volatiliteit / variantie Laag
Features Gratis Spins, Buy a Bonus
Rollen / winlijnen 5 / 243
Min. / Max. inzet €0,40 t/m €40

Conclusie

Je moet van lage variantie speelautomaten houden om plezier te kunnen beleven op de Fruit Bat Crazy gokkast. En ook het uitkeringspercentage is toch echt te laag. Maar de features zijn wel vermakelijk en spannend. Wil je liever toch een gokje wagen op een andere online gokkast, check dan de Mega Moolah progressieve speelautomaat eens uit.

€100 Gratis Gokbonus

  • Lage variantie
  • Buy a Bonus Feature
  • Winnen met gratis spins

Speel Fruit Bat Crazy gratis!