Fortune Girl logo logo

Fortune Girl gokkast

Fortune Girl gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Fortune Girl
Start gratis spel
Close icon
Fortune Girl logo
Ontvang bij Fortune Girl
Ontvang bij Fortune Girl
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Fortune Girl gokkast beschikt over Oosterse elementen, dit is bijvoorbeeld terug te zien in het design en de symbolen. Dankzij de features kan jij bij elke spin een mooi geldbedrag winnen. Het spel ziet er top uit en zal veel casinospelers veel plezier laten beleven. Gratis meespelen kan onderin de review.

Uitleg

Er zal op de Fortune Girl gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. De vijftien winlijnen blijven de gehele tijd vaststaan. Er dient minimaal vijftien eurocent ingezet te worden per draai en de maximale inzet staat op vijftien euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op ongeveer 96% en de variantie is medium.

Mystery symbolen

Het Scatter-symbool kan bij een vol scherm al 1200 keer de inzet opleveren, terwijl de Wild bij een vol speelscherm ruim 5000 munten op de teller brengt. Dit lijkt moeilijk, maar het Mystery symbool kan de helpende hand bieden. Het Mystery symbool is te herkennen aan de afbeelding van een gouden kluis. Dit symbool zal in Stacks op de rollen verschijnen en kan zich transformeren in elk ander symbool. Op deze manier kan jij bijvoorbeeld de Scatter of Wild in Stacks op de speelrollen krijgen.

Gratis spins

Het Scatter-symbool moet minimaal driemaal op de rollen komen te staan. De Scatter is te herkennen aan de afbeelding van een leeuw/eenhoorn. Als dat zal gebeuren dan win jij gegarandeerd een geldprijs van maximaal 1200 keer de inzet. Daarnaast mag je ook nog eens veertien keer gratis draaien op de Fortune Girl gokkast. Alle Mystery symbolen komen nu in Super Stacks op de rollen. Alle geldbedragen die worden gewonnen tijdens de gratis spins worden dubbel uitgekeerd.

Conclusie

De Fortune Girl gokkast voldoet aan veel wensen van de spelers en daar draait het om. Het spel is eenvoudig en de geldprijzen kunnen uitermate hoog uitvallen. Al met al een voltreffer van ontwikkelaar Microgaming. Bekijk ook nog even de Mega Fortune speelautomaat.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

mei 2017

Features icon
Features

Stacks, Super Stacks, Gratis Spins, Vermenigvuldiger

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 15

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,15 t/m €15