football superstar logo logo

Football Superstar gokkast

Football Superstar gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Football Superstar is een spel van de gameprovider Endorphina. De voetbalsport speelt de hoofdrol, wat eveneens geldt voor de Foxin’ Wins Football Fever en de Football Champions Cup gokkasten. In de zomer van 2018 werd de Football Superstar uitgebracht, aangezien destijds het WK-voetbal op het programma stond. De hoofdrol gaat naar de Portugese superster Cristiano Ronaldo. De doelpuntenmaker en alle luxe die bij de levensstijl als professioneel voetballer komt kijken schieten voorbij op de rollen. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96%. Je kan op deze pagina gratis oefenen op de Football Superstar gokkast.

Uitleg

De Football Superstar gokkast is een eenvoudig spel. Je moet wel eerst alle instellingen naar eigen wens aanpassen. Je kan bijvoorbeeld zelf de inzet per draai kiezen, simpelweg door het aantal winlijnen of de muntwaarde te veranderen. De minimale inzet per draai is 1 eurocent en je kan maximaal 50 euro per draai inzetten. Er mogen maximaal 50 winlijnen geactiveerd worden. Dit raden wij dan ook aan, aangezien je op die manier de winstkans kan verhogen. Als je alsnog met een lagere inzet wilt spelen dan moet je de muntwaarde laag houden.

De symbool met de hoofdrolspeler Ronaldo keert het meeste prijzengeld uit. Je kan al bij twee Ronaldo’s op een winlijn al een prijs incasseren. Bij een 5-of-a-kind win je een geweldige prijs van 100 keer de inzet per winlijn. De overige symbolen op de rollen keren maximaal 75 keer de inzet per winlijn uit. Het Wild-symbool kan je herkennen aan de afbeelding van een voetbal. Echter staat op de voetbal ook het woord ‘Wild’ in hoofdletters geschreven.

Gamble Feature

Stel je wint een prijs met een combinatie, maar je bent niet tevreden met de geldprijs. Dan kan je de keuze maken om de Gamble Feature te gebruiken. Je speelt een kort spelletje met vier gesloten speelkaarten en een open kaart. Het doel is om een kaart aan te klikken met een hogere waarde van de openkaart. Je kan dan de eerder behaalde winst verdubbelen of je geld weer net zo snel verliezen. Je kan de Gamble Feature opstarten zonder te spelen, zodat je eerst kan zien of de open kaart een lage of hoge waarde heeft. Stel er staat een 2, dan moet je zeker meespelen. Mocht er een 10 staan, dan kan je beter weglopen.

Gratis spins

Het symbool van de beker fungeert als bonussymbool. Je hebt drie of meer bekers nodig om gratis spins toegekend te krijgen. Je kan tot wel 10 gratis spins per keer winnen, maar ook nog eens re-triggeren gedurende de kosteloze spins. Tijdens de gratis spins verschijnen er meer Wild-symbolen op de rollen, maar ditmaal ook nog eens Sticky Wild-symbolen die langer aanwezig blijven op de rollen. Dat is het grote verschil tussen het reguliere spel en de gratis spins.

Conclusie

De Football Superstar gokkast kan je zien als een soort van fruitautomaat. De opzet is simpel en eigenlijk kan je als nieuwkomer ook gelijk meespelen. Je kan ook eerst gratis oefenen en het spel rustig leren kennen. De hoofdprijs bedraagt 100 keer de totale inzet, bij een maximale inzet is dat 5000 euro. Hiervoor heb je overigens een scherm vol met Wild-symbolen nodig. Het is een leuk spel met een aangenaam sport thema.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juni 2018

Features icon
Features

Wilds, Scatter

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 50

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €50