Fire Strike logo logo

Fire Strike gokkast

Fire Strike gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Fire Strike gokkast van de gameprovider Pragmatic Play werd in oktober 2019 uitgebracht. Deze speelautomaat biedt speler de kans om met een minimale inzet een grote geldprijs te winnen. Je hoeft ook geen gekkigheid te verwachten, het is een rechtlijnig spel. De Fire Strike kan dan ook worden gezien als een online versie van de momenteel populaire Quick Hit speelkasten.

Het design van de Fire Strike is prachtig, heel retro maar toch ook fris en modern. De hoofdprijs staat op 5000 keer de inzet per draai. Bij de maximale inzet kan jij met een spin zomaar 250.000 euro winnen, al zal je dan wel echt heel veel geluk moeten hebben. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,5%, wat heel hoog is voor een Quick Hit speelautomaat. Gratis oefenen kan natuurlijk onderin de review.

Uitleg

De winnende combinaties op de Fire Strike gokkast moeten op een van de tien wijnlijnen verschijnen. De minimale inzet is slechts tien cent, terwijl het ook mogelijk is om vijftig euro in te zetten per spin. De symbolen op de rollen zijn zowel klassiek als modern. Je moet dan denken aan een roodgekleurde zeven, een BAR-symbool maar ook chips en kaarten. Het symbool met daarop de titel van het slot fungeert als Wild-symbool.

Fire Strike symbolen

De Fire Strike gokkast is geen spel waar jij uren op blijft spelen. Zodra jij een flinke geldprijs wint dan is het raadzaam om weer te vertrekken. En mooie prijzen kan je winnen door meerdere Fire Strike symbolen op de speelrollen te krijgen. De jackpot van 5000 keer de inzet kan je winnen door het Fire Strike symbool maar liefst vijftien keer op de rollen te draaien. Maar minder Fire Strike symbolen zal ook beslist een leuk bedrag opleveren.

Conclusie

Het is een van de simpelste spellen uit het assortiment van Pragmatic Play. Je moet gewoonweg geluk hebben, want dan kan ook jij een fantastische prijs winnen. De hoofdprijs is prima, vergelijkbaar met de jackpot op de Book of Dead gokkast.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

oktober 2019

Features icon
Features

Free spins, Vermenigvuldigers

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €50