Fever Review

Scoort een 6.8 van de 10.

Als de spelkoorts jou te pakken heeft

Voor zowel beginners als gevorderden is Fever een erg aantrekkelijk spel. Toch is het voor beginners soms wat onwennig dat er meerdere spellen in één zitten. Daarom deze uitleg, zodat het spel voor iedereen te spelen is. Wij raden ook de Going Bananas en Golden Oldie speelautomaten aan.

Het basisspel van Fever

Ga je beginnen met Fever, dan zal je altijd met het basisspel beginnen. Je moet immers credits verdienen om mee te spelen tijdens het bovenspel. Die credits verdien je door credits in te zetten. Een credit heeft een waarde van 10 eurocent. Je speelt het spel op de onderste drie rollen in je scherm. Het totale spel heeft één winlijn en die loopt over de middelste symbolen van de drie rollen in beeld. Op het scherm van de gokkast zie je welke prijzen er te winnen zijn met de juiste combinaties.

Je wordt gelukkig van bessen

In principe hebben alle symbolen dezelfde waarde, behalve het bessen symbool. Dit symbool kan op de eerste rol verschijnen. Zie je dit symbool dan krijg je twee credits in plaats van één, en je start bovendien een gokmogelijkheid in het spel. Je kan daarbij de twee punten die je won verdubbelen maar je kan ze ook verliezen.

Jouw punten opsparen

Credits die je wint tijdens het spel fever kan je klaarzetten voor het vervolgspel via de creditmeter. Je gebruikt hiervoor de Take Win functie. Je kan ook kiezen om ze te verplaatsen naar één van de maar liefst 40 spaarmeters die dit spel telt. Verdubbelen van jouw credits kan ook met een leuk tussendoor spelletje; de Gamble functie. Je speelt kruis of munt met de computer. Win jij, dan verdubbel jij je inzet. Verlies je, dan is je inzet weg.

Het bovenspel van Fever

Staat er op een spaarmeter genoeg aan credits dan kan je het bovenspel spelen. Je bepaalt zelf hoeveel je inzet voor je gaat spelen. Kies je ervoor om 20 of 40 credits in te zetten, dan moet je een minimum van 2 of 4 actieve potten hebben staan. Je speelt het bovenspel op de bovenste drie rollen en jouw winstkansen liggen in 5 winlijnen. Speel je met de maximale inzet van 40 credits; dan zijn jouw winstkansen tot wel 1000 credits per spel. Jouw inzet wordt afgetrokken van de hoogste meters, en één credit wordt van de laagste meter afgehaald. Credits die jij wint worden zodanig verdeeld dat er altijd zoveel mogelijk meters in gebruik zijn. Worden er op een creditmeter 200 credits gespaard – of meer – dan worden ze naar de creditmeter gezet. Er gaan geen verdiende punten verloren bij dit spel. Met de Collect knop verzamel jij punten naar de creditmeter. Je zal zien dat de spaarmeter van de hoogste meter als eerste wordt gebruikt. Met Choose Game kan je teruggaan naar het basisspel.

Bediening:

Start – dit is de knop die je gebruikt om het spel te starten. Je doet één spin per keer.
Heads – je kiest voor heads bij het Gamble spel.
Tails – Je kiest voor tails bij het Gamble spel.
Take Win – je zet de winst over van het spel naar de creditmeter voor het vervolgspel.
Choose Game – Je kan kiezen welk spel je speelt; het basisspel of het bovenspel.
Collect – Jij verzamelt je punten en zet ze over naar de creditmeter.

€200 Gratis Gokbonus

  • 5 winlijnen in het bovenspel
  • Jackpot van 1.000 credits
  • 5 inzetmogelijkheden

Speel Fever gratis!