Fa-Fa Twins logo logo

Fa-Fa Twins gokkast

Fa-Fa Twins gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Fa-Fa Twins
Start gratis spel
Close icon
Fa-Fa Twins logo
Ontvang bij Fa-Fa Twins
Ontvang bij Fa-Fa Twins
Software ontwikkelaar Logo software
Betsoft Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een Aziatische tweeling speelt de hoofdrol op de Fa-Fa Twins gokkast. Deze speelautomaat komt uit de hoge hoed van ontwikkelaar Betsoft. Deze gamemaker heeft gekozen voor een anime stijl. De rustieke achtergrondmuziek en de schattige symbolen zorgen voor een kalme speelervaring. Toch zal de spanning stijgen dankzij de grote geldprijzen die voor het oprapen liggen. Vergeet de winlijnen, want er zijn bij elke spin maar liefst 243 manieren om te winnen. Gratis meespelen kan onderin deze review!

Uitleg

Er zal op de Fa-Fa Twins gokkast gespeeld worden met vijf rollen en drie rijen. Alle symbolen hebben te maken met Azië. Er zijn 243 manieren om een geldprijs te winnen, oftewel geen gezeur meer met het activeren van winlijnen. Wel kan de muntwaarde en het inzetniveau op elk moment worden aangepast. De minimale inzet staat op 25 eurocent per draai en er kan maximaal 125 euro per spin worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 95,09% en de variantie is medium.

Symbolen

Alle symbolen hebben te maken met het Verre Oosten. Vanzelfsprekend betalen de symbolen met de tweeling de hoogste geldprijzen uit, namelijk tot wel veertig keer de inzet. De hoofdprijs in een enkele spin staat op 810.000 speelmunten, dankzij de Stacked symbolen en de vele manieren om te winnen. Andere winstgevende symbolen zijn het katje (20 keer de inzet), de Koi Karper (16 keer de inzet) en de lotusbloem (10 keer de inzet). Verder zijn er nog lage symbolen, deze kaartsymbolen keren maximaal 1,6 keer de inzet uit.

Double Up Feature

Deze gokfunctie komt relatief vaak voor op ouderwetse fruitautomaten, maar is ook beschikbaar op de Fa-Fa Twins gokkast. Na een winnende combinatie krijg je de kans op het bedrag in één klap te verdubbelen. Hiervoor moet het Double Up spel gespeeld worden. Kies kop of munt en bekijk of je de juiste beslissing hebt gemaakt. Let op, je kan de winst ook razendsnel weer verliezen.

Duel Reels Feature

De Duel Reels Feature kan op een willekeurig moment worden geactiveerd. Aan het begin van een spin zullen twee rollen identiek aan elkaar gaan draaien. Hierdoor is de kans groot dat je bij die spin een winstbedrag weet te pakken. Natuurlijk is het wel van belang welke rollen identiek zijn en of deze hoge symbolen zullen hebben.

Conclusie

Eigenlijk doet de Fa-Fa Twins gokkast ons sterk denken aan de Twin Spin speelautomaat. Desondanks is het een leuk spel geworden met veel kansen op een mooie prijs. Vooral de features zorgen voor meer spanning en speelplezier.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Identieke rollen, Gokspel

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €125