Egyptian Heroes logo logo

Egyptian Heroes gokkast

Egyptian Heroes gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,7%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Voor fans van The Mummy

Kan jij ook zo genieten van films van The Mummy? Dan houd jij waarschijnlijk heel veel van het oude Egypte. Voor al die fans is er nu een spel op de gokkast, uitgebracht door Netent. We hebben het over Egyptian Heroes. Deze spannende gokkast kan vergeleken worden met de Roman Legion.

Waar de oude goden jouw lot bepalen

Het spel Egyptian Heroes speel je tegen de achtergrond van een tempel. De symbolen bestaan uit de bekende goden uit deze tijd. Iedere god heeft zijn eigen waarde, en het is de bedoeling dat jij meerdere symbolen van gelijke waarde op één winlijn krijgt. In totaal heb je 20 winlijnen tot je beschikking, terwijl het spel bestaat uit 5 rijen die ieder 3 symbolen laten zien.

Jouw winst bepalen

In je scherm zal een winschema verschijnen. Daarop staan de symbolen die op de rollen voorkomen. Naast de symbolen verschijnt een waarde. Die waarde is het aantal munten wat jij kan verdienen tijdens het spel. De waarde van je winst bepaal je echter zelf. Het is aan jou om een inzet te doen in de vorm van de waarde van een munt en het aantal munten wat jij gaat inzetten. Je kan een waarde geven vanaf 1 cent, maar die kan oplopen tot 1 euro per munt. Je kan dan ook tussen 20 cent en 100 euro per spin inzetten.

Iets speciaals in dit spel

Dit spel heeft iets wat het heel speciaal maakt. We hebben het over de Golden Bet multiplier. Dit is een functie die inhoudt dat voordat je een spin doet een lijn kiest die goud kleurt. Heb je hierop winst, dan vermenigvuldigt jouw winst zich. Jouw winst kan vermenigvuldigd worden met 2, 3, 4 of wel 5 keer. Dit is een waarde die jij niet bepaalt; dat doet de computer voor je.

Uitbreidende wilds

Bij dit spel hoort ook de uitbreidende Wilds functie. Deze houdt in dat je ze kan zien op rij 2, 3 of 4. De hele rij is bedekt wanneer er een win door ontstaat. Gebeurt dit niet, dan blijft de wild beperkt tot die ene plek. Je kan met deze methode ook op meerdere rijen een uitbreidende wild krijgen waardoor je een big win maakt.

Bediening:

Spins cadeau krijgen, dat is natuurlijk het leukste wat er is. Heb jij 3 of meer scatters in één keer in je scherm staan, dan win jij een free spin. Dit is het hoofd van de farao; een duidelijk herkenbaar symbool. Je krijgt bij 3 scatters in totaal 10 gratis spins. Bij 4 scatters krijg je 15 gratis spins en bij 5 scatters krijg je 20 gratis spins. De middelste rol van je spel is tijdens een free spin compleet met Wilds bedekt. Zo’n gratis spel tussendoor is dan ook vaak vele malen meer winstgevend dan een ander spel. Je kan tijdens zo’n gratis spel ook een expanding wild aantreffen. Binnenlopen is tijdens dit spel dan ook wel heel gemakkelijk.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €100