Dynamite 7 logo logo

Dynamite 7 gokkast

Dynamite 7 gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De snelste rollen die je ooit hebt gezien

Ga voor een knaller van een online gokkast met Dynamite 7. Deze supersnelle videogokkast in een fruitig jasje speelt supersnel en supersimpel voor maximaal spelplezier. Amatic, de makers van Dynamite 7, richten zich op een strakke spelervaring en leiden niet af van het gokken waar je als speler naar op zoek bent. Verwacht dan ook geen kekke animaties of wilde spelopties, maar de snelste rollen die je ooit hebt gezien in een rechtlijnige gokkast die je uren zoet zal houden. Het spel kan enigszins worden vergeleken met Wild Stars. Vertrouw je toch liever op je ‘lucky 7’? Probeer dan Fantastico 7 uit!

Extra kansen in het gokspel

Dynamite 7 speel je op vijf rollen met drie posities op iedere rol. Er zijn tien winlijnen beschikbaar in het spel en met maar zeven verschillende symbolen is het geen kunst om keer op keer te combineren naar een winst. Die winst kun je weer inzetten in het gokspel, waar je met een beetje geluk een bescheiden winst kunt omzetten in een aanzienlijk aantal credits.

In dit gokspel zie je een omgedraaide spelkaart die heel snel van kleur wisselt. Het is aan jou om te gokken welke kleur de kaart uiteindelijk is. Dit kun je doen op twee verschillende manieren. Je kunt gewoon op een rode of zwarte kaart gokken en 50% kans maken op de juiste keuze. Dit levert je twee keer je inleg op. Voor een hogere winst kun je op ruiten, harten, schoppen of klaver gokken. Omdat je nu maar 25% kans maakt, kan je je inleg maar liefst verviervoudigen.

Geen bijzondere opties, maar snel en simpel spelen

Er zijn geen bijzondere spelopties verborgen in Dynamite 7. Verwacht dus geen gratis beurten, respins, of andere bonusrondes. Dynamite 7 draait uitsluitend om de vijf rollen die je in beeld hebt en het maken van snelle combinaties. Door het gokspel af en toe te gebruiken in combinatie met je snelle winsten, kun je al snel een goed aantal credits bij elkaar spelen. Je beste kans op een hoge winst zit ‘m trouwens in de ‘Lucky 7s’; de knalrode zevens die in bijna iedere andere fruitautomaat ook meedraaien. Vijf van deze zevens zijn goed voor een winst van 100 credits, of 500 keer je totale inleg. Hoewel de meeste symbolen minder waard zijn, is je laagst mogelijke winst al een verdubbeling van je inleg.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

januari 2018

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€10 t/m €2.000