Durga logo logo

Durga gokkast

Durga gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Durga
Start gratis spel
Close icon
Durga logo
Ontvang bij Durga
Ontvang bij Durga
Software ontwikkelaar Logo software
Endorphina
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Laag

De online gokkast Durga is één van de populairste spellen onder de Indiaanse casinospelers. Dit is ook niet zo gek, want het thema is het Hindoeïsme. Durga is in het geloof wat Jezus bij de Christenen is. Een serieus thema, maar perfect uitgewerkt door de ontwikkelaar Endorphina. Het spel kent een lage variantie, Expanding Wild-symbolen en leuke vermenigvuldigers. Daarnaast maak jij als speler kans op een hoofdprijs van 1250 keer de inzet. Gratis oefenen is natuurlijk weer mogelijk onderin de review.

Uitleg

De Durga gokkast beschikt over veertig winlijnen. Hierdoor staat de minimale inzet dan ook op veertig eurocent, oftewel één cent per lijn. Het Wild-symbool is in dit geval de afbeelding van een leeuw. Het gaat trouwens om een Wild inclusief vermenigvuldiger. Dus alle winsten met behulp van de leeuw worden twee of zelfs drie keer uitgekeerd.

Het symbool van de bel kan maximaal 250 keer de inzet opleveren, terwijl de andere symbolen slechts lagere geldbedragen uitkeren. Ben je niet tevreden met een winst, dan kan je nog een gokje wagen met de Risk Game. Misschien verdubbel jij wel de winst in één klap. Het gokspelletje is een kaartspel, jij moet een hogere kaart aanklikken dan de kaart die open ligt.

Gratis spins

Het Scatter-symbool is Kali, de zwarte vrouw. Als jij driemaal Kali op de speelrollen krijgt, dan mag jij je gaan opmaken voor de gratis spins. Daarnaast krijg je ook nog vijf keer de inzet uitgekeerd op jouw speelaccount. Je kan minimaal zeven gratis spins winnen met een vermenigvuldiger van vijf of 28 gratis spins met een vermenigvuldiger van één. Natuurlijk zit daar ook nog iets tussen, maar de keuze is aan de speler. Kies jij voor de minste spins met de hoogste vermenigvuldiger, dan maak je kans op de ultieme hoofdprijs van 1250 keer de inzet per draai.

Conclusie

De Durga gokkast is één van de meest unieke van Endorphina. Het thema spreekt misschien niet iedereen aan, maar het spel zit goed in elkaar. De hoofdprijs is lekker hoog en ook de lage variantie zorgt voor veel vermaak.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

december 2017

Features icon
Features

Scatter, Free spins, Vermenigvuldigers, Wild

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €400