Drive: Multiplier Mayhem logo logo

Drive: Multiplier Mayhem gokkast

Drive: Multiplier Mayhem gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Drive: Multiplier Mayhem
Start gratis spel
Close icon
Drive: Multiplier Mayhem logo
Ontvang bij Drive: Multiplier Mayhem
Ontvang bij Drive: Multiplier Mayhem
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,7%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Bij de slot Drive: Multiplier Mayhem draait alles om snelheid! Ga de strijd aan met Twitch, Hamaki en Bruiser in een straatrace. In het verhaal van deze Drive: Multiplier Mayhem slot ben jij het karakter Jette, je rijdt in een dik getunede wagen. Om het spel nog wat extra tot leven te brengen zie je linksonder in beeld je auto rijden. Deze online slot van spelontwikkelaar NetEnt heeft 5 rollen en 15 winlijnen. In een bijpassende tekenstijl zijn er symbolen toegevoegd van diverse karakters en natuurlijk jouw getunede auto. Ook de letters A, K, Q, J en 10 zien we weer terug, bij Drive: Multiplier Mayhem hebben ze dit keer een mooie metalen glans meegekregen zodat ze passen bij dit thema. Wat dit slot spel toch wel bijzonder maakt is de Nitro Collect Meter. Deze Nitro boost geeft je een groot voordeel tegenover jouw tegenstanders. Draai 3 van deze Nitro symbolen tijdens de bonusronde en ga direct door naar de volgende tegenstander. Hoe verder je komt des te meer voordelen je krijgt in de gratis spins bonusronde. Verderop in deze review komen we hier nog uitgebreid op terug. Win met deze gokkast van Net Entertainment tot wel honderdvijftig keer je inzet terug!

Neem het op tegen je tegenstanders in een straatrace

Op de Drive: Multiplier Mayhem gokkast neem je het op tegen je tegenstanders in een heldhaftige straatrace. Hoe verder je komt in de bonusronde hoe groter de beloningen. Toen we deze online slot voor het eerst speelden moesten we eigenlijk direct denken aan het racespel Need for Speed. Zeker voor een slot is dit een origineel thema wat we nog niet vaker terug hebben gezien. Vooral de karakters Twitch, Hamaki en Bruiser zijn grafisch goed uitgewerkt, tegen hun neem je het op in de verschillende straatraces. De omgeving komt echt tot leven doordat de getunede wagen lijkt te rijden over het asfalt en de wolkenkrabbers bij nacht langzaam voorbij komen. Met het geluid zit het ook wel goed, er is een EDM track te horen als achtergrond muziek. Bij iedere spelronde van Drive: Multiplier Mayhem horen we de auto eens flink gas geven. Het is duidelijk te zien dat ze bij NetEnt ook van racespellen houden.

Inzet mogelijkheden en instellingen

Iedere spelontwikkelaar heeft zo zijn eigen manier om de inzet mogelijkheden te verwerken. NetEnt werkt bijna altijd met de variabelen Level en Coin Value. Bij de Drive: Multiplier Mayhem slot kun je het Level aanpassen met de waardes 1 t/m 10. Met de Coin Value kun je variëren met 0.01, 0.02, 0.05, 0.10, 0.20 en 0.50. Er zijn 15 winlijnen dus met een instelling van Level 1 en Coin Value 0.10 zet je €1,50 in per spelronde. Dit hoef je gelukkig niet uit je hoofd te leren, onderin het spel zie je precies wat jouw inzet is na het aanpassen van deze instellingen. De minimale inzet is €0,15 en de maximale inzet is €75. Gelijk gokken voor echt geld? Dat kan bij legale online kansspelaanbieders.

Ook deze onlinegokkast Drive: Multiplier Mayhem heeft een Autoplay functie. Kies het aantal spelrondes dat je automatisch wilt spelen bijvoorbeeld: 10, 25, 50, 100, 250, 500, 750 of 1000 en klik op Start. Je speelt deze slots nu automatisch met je huidige inzet instelling. Als je nog wat uitgebreidere variabelen wilt instellen dan klik je gewoon op Advanced Settings in het Autoplay menu.

We kunnen ons voorstellen dat je op een gegeven moment het spel toch net even wat sneller wilt laten verlopen. De spelontwikkelaar NetEnt heeft hier iets op gevonden – de Quick spin optie, ook Drive is hiermee uitgerust. Klik op het icoon van de moersleutel linksonder in beeld en vink het selectievak Quick spin aan. De online slot zal nu geen uitgebreide animaties meer laten zien en alles verloopt net even wat sneller. Je kunt in hetzelfde menu ook instellen dat je de spatiebalk wilt gebruiken om een nieuwe spelronde te starten, vooral handig als je muisarm weer eens opspeelt.

Drive: Multiplier Mayhem bonus features

Nu komen we bij ons favoriete onderdeel van iedere review de bonus features, deze slot zit er vol mee! In de vorm van een cockpit-meter heeft deze slot de bonus feature: Multiplier Wilds. Zoals de naam al aangeeft zijn dit geen gewone Wild symbolen. Ze kunnen niet alleen ieder symbool vervangen (uitzondering: Scatter en Nitro) maar ze vermenigvuldigen ook nog eens de geldprijs die je wint. Er zijn verschillende Multiplier Wilds met de waarden 1x, 2x, 3x, 4x en 5x. Deze symbolen kunnen op alle rollen worden weergeven.

Het Scatter symbool laat de in duister gehulde karakters Twitch, Hamaki en Bruiser zien. Deze Scatter symbolen kunnen weergegeven worden op de rollen 2, 3 en 4 en activeren 10 gratis spins! Zodra je deze gratis spins bonusronde activeert neem je het in een race op tegen Twitch. Probeer drie Nitro symbolen te draaien om hem te verslaan in deze straatrace. Je kunt aan de Nitro Collect Meter precies zien hoeveel je er nog nodig hebt om de Nitro Boost in te zetten. Hoe verder je komt in de bonusronde des te meer voordelen je krijgt:

  • Level 1 Twitch: 10 gratis spins, 0 Overlay Multiplier Wild
  • Level 2 Hamaki: +4 gratis spins, 1 Overlay Multiplier Wild
  • Level 3 Bruiser: +3 gratis spins, 2 Overlay Multiplier Wilds
  • Level 4 Bruiser: +2 gratis spins, 3 Overlay Multiplier Wilds

De Overlay Multiplier Wild wordt tijdens iedere spelronde geplaatst op een willekeurige positie op één of meerdere rollen. Hoe verder je komt in deze bonusronde des te meer je er krijgt toegewezen. Zo’n symbool geeft behoorlijk wat voordelen, je wint bijna gegarandeerd een geldprijs bij iedere spelronde.

Samenvatting

De Drive: Multiplier Mayhem gokkast maakt op een originele wijze de combinatie tussen een online slot en een racespel. Vooral de gratis spins bonusronde is erg spannend als je het opneemt in een straatrace tegen de verschillende karakters van het spel. Met de Overlay Multiplier Wilds heb je een nog grotere kans op een winnende combinatie! De spelontwikkelaar NetEnt heeft ook nog wat extra’s toegevoegd aan de spelbeleving. De getunede auto linksonder in beeld lijkt te rijden over het asfalt en de omgeving beweegt mee. Wat ons betreft is Drive een zeer geslaagde titel voor jong en oud.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

februari 2016

Features icon
Features

Gratis Spins, Multiplier Wilds, Random Overlay Multiplier Wilds

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 15

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,15 t/m €75