Dragon's Pearl logo logo

Dragon's Pearl gokkast

Dragon's Pearl gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
95,3%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Chinees sprookje

De online gokkast Dragon’s Pearl is gebaseerd op een Chinees sprookje waarin een jongen in een draak verandert en de kwaadaardige Heer Zhou verslaat om zijn volk te bevrijden. Alles in het sprookje draait om een magische parel en ook in Dragon’s Pearl zie je dat de parel een centrale rol heeft. Naast de parel uit het sprookje heeft Dragon’s Pearl nog genoeg andere symbolen om het Chinese thema te onderstrepen en genoeg rijkdommen verborgen om je te verleiden tot het spelen van dit spel. Andere slots met een Chinees-tintje zijn de Wild Dragon en de Grand Tiger.

Een Chinese sfeer in alle details

Alles in Dragon’s Pearl draait om het Chinese sprookje en dit is duidelijk in ieder onderdeel van het spel. De naam en achtergrond van het spel zijn rijkelijk gedecoreerd en roepen een echte Chinese sfeer op. Ook de symbolen op de rollen zijn duidelijk gebaseerd op Chinese verhalen, met bijvoorbeeld een lotus, een tijger en allerlei dieren die een rol hebben in de Chinese cultuur.

Een symbool dat direct opvalt is de grote draak. Deze joker neemt maar liefst alle vier posities van een rol in beslag, waardoor het een stuk makkelijker wordt om een winnende combinatie te maken. Dragon’s Pearl speelt met vijf rollen, waarop dus steeds vier posities te zien zijn. Deze twintig symbolen kun je combineren op maar liefst vijftig verschillende winlijnen.

Gokspel en parels

Nadat je je inzet hebt bepaald, druk je op de startknop om de rollen te laten draaien. Krijg je inderdaad een winnende combinatie op een van de vijftig winlijnen, dan wordt je winst opgeteld. Nadat je totale winst bekend is, heb je twee keuzes: de winst toevoegen aan het totaal aantal credits of inzetten in het gokspel.
In dit gokspel kun je je winst verdubbelen of verviervoudigen door de juiste kleur van een omgedraaide kaart te kiezen. Dit kun je bovendien herhalen, waardoor je met wat geluk zelfs een bescheiden winst kan omzetten in een aanzienlijk aantal credits. Wil je wel gokken in het gokspel, maar liever niet je hele winst inzetten, dan kun je er ook voor kiezen om de helft van je inzet terug te storten.

De parels uit het sprookje zijn het belangrijkste symbool in Dragon’s Pearl. Krijg je drie parels in beeld, dan beginnen de gratis beurten. Hierin kun je extra parels verzamelen voor meer beurten en de draken over de hele rol zetten, zodat je kans op winst nog groter wordt.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

oktober 2015

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 50

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €1.000