Dragons Mystery logo logo

Dragons Mystery gokkast

Dragons Mystery gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,2%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Beroof deze draken van hun schat

Een schat bewaakt door draken moet haast wel de moeite waard zijn. In Dragons Mystery draait alles om de draken zelf, al geeft de achtergrond genoeg hints over alles wat er te winnen valt als je de draken in deze online gokkast weet te verslaan. Met een bijzondere indeling op de rollen en een interessante vermenigvuldiger is gokken met Dragons Mystery een avontuur op zich. En of de draken je beste vrienden worden of je grootste vijand, hangt vooral af van je geluk. Op zoek naar een nog vreemder thema slot? Probeer dan de Space Wars gokkast eens uit.

Spelen met hele rollen

Dragons Mystery is een videogokkast met vijf rollen, waarop steeds drie posities te zien zijn. Een groot verschil met andere gokkasten is dat de symbolen ingedeeld kunnen worden in twee categorieën. Een deel bestaat uit draken ogen in allerlei kleuren, terwijl een ander opvallend deel bestaat uit de volledige draak die drie posities tegelijk inneemt. Op die manier kun je regelmatig een hele rol vullen met één draak. Niet alleen de draken zelf kunnen een hele rol in beslag nemen, maar ook de jokersymbolen verspreiden zich over de hele rol en kunnen op rol 2, 3 of 4 verschijnen. Als zo’n jokersymbool zich op een hele rol heeft genesteld, blijft die rol bovendien een beurt staan.

Bijzondere spelfuncties

Dragons Mystery kent tien winlijnen. Je kunt je inzet op twee manier verhogen of verlagen, maar niet het aantal winlijnen waarmee je speelt. De winlijnen werken ook van rechts naar links, waardoor je in feite twee keer de kans hebt op een winnende combinatie. Een andere bijzondere functie in Dragons Mystery is de vermenigvuldiger. Iedere keer dat je wint, schuift de vermenigvuldiger een stukje op. De tweede keer dat je op rij wint, wordt je winst verdubbelt en schuift de vermenigvuldiger weer een plekje op. Win je vier keer op rij, dan is je winst gelijk zestien keer zoveel waard. De vermenigvuldiger gaat weer terug naar het begin op het moment dat je verliest of je inleg wijzigt.

De hoogste winst is voor de rode draak met een winst van 250 keer de inleg per winlijn. Maar bedenk dat de uiteindelijke winst ook afhangt van hoe vaak je vlak daarvoor hebt gewonnen. Ben je gelukkig genoeg om de rode draak aan het einde van een winnende reeks van ten minste vier winstpartijen op rij te krijgen, dan wordt je winst van 250 keer je inleg per winlijn nog eens vermenigvuldigt met zestien (4.000 keer je inleg per winlijn).


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2016

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €50