Dragon's Luck logo logo

Dragon's Luck gokkast

Dragon's Luck gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Dragon’s Luck
Start gratis spel
Close icon
Dragon's Luck logo
Ontvang bij Dragon’s Luck
Ontvang bij Dragon’s Luck
Software ontwikkelaar Logo software
Red Tiger
Uitbetalingspercentage RTP
95,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Red Tiger heeft het geflikt om een zeer fraai slot neer te zetten met een schilderachtig Chinees thema. De bergen op de achtergrond hebben een licht Bob Ross-gehalte qua schilderstijl en zoals we weten vindt een groot deel van deze aardbol dat zeer rustgevend. Dit spel speelt zich af in een traditioneel Chinees huisje met draken aan weerszijde. De klassieke kaartsymbolen, A, K, Q, J en 10, zijn getekend op een manier zoals ze dat nu nog steeds doen in China. Het lijkt een beetje op hoe Chinese straatdichters gedichten op de stoepen schrijven. Hierbij maken ze gebruik van een soort zwabber die ze in een emmer water stoppen. Vervolgens schrijven en tekenen zij gedichten op de stoepen in de drukke straten van Beijing. Maar goed, verdere uitleg over dit spel vind je hieronder.

UITLEG

Dit spel met 5 rollen en drie rijen beschikt over 10 winlijnen. Het ‘138’-symbool kan je tot 1380 keer je winst opleveren als je er 5 van vindt. Daarna zijn de traditionele vrouw en de Karper de hoogste normale symbolen. Verder kan je de Mega Coin vinden. Die neemt een groot deel van je scherm in beslag en belooft je gegarandeerd een prijs. De Dragon Coin onthult geheime symbolen. En de draken aan beide zijdes spuwen vuur om je winst op te krikken tot misschien wel een BIG WIN! Door 20 eurocent in te zetten maak je al kans op leuke prijzen. Maar als je echt voor die grote winst wil gaan, speel dan de opvolger van dit video slot Dragon’s Luck Power Reels eens!

MEGA COIN

Lukt het je de Mega Coin met de draak erop te vinden. Dan mag je je opmaken voor mooie prijzen. Achter deze grote munt zitten namelijk symbolen verstopt. Mochten die symbolen corresponderen met de symbolen die al op de rollen staan, dan win je zelfs nog meer. De draken zullen vuur spuwen en er een heel warm feestje maken!

CONCLUSIE

Het had dit spel zeker gelegen om een mooie soundtrack te hebben, maar helaas. Gelukkig word je wel getrakteerd op een Gong en traditionele tonen als je wint. De vormgeving is zeer fraai en geeft rust aan de ogen, iets waar wij van houden. Speel je liever op een kast met iets meer toeters en bellen? Draai dan eens aan Koi Princess!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

november 2015

Features icon
Features

Multiplier

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €60