Dragon's Luck Power Reels logo logo

Dragon's Luck Power Reels gokkast

Dragon's Luck Power Reels gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Dragon’s Luck Power Reels van Red Tiger is het vervolg op de normale Dragon’s Luck gokkast. Waar we bij dat video slot nog kritiek hadden op het feit dat er geen achtergrondmuziek is, heeft deze kast dat wel. Er is dus goed geluisterd naar de feedback van de gebruikers. In principe is deze kast hetzelfde als zijn voorganger, maar dan met maar liefst 10 rollen!

UITLEG

In dit spel speel je dus op een speelveld dat twee keer zo groot is als dat van zijn voorganger, en met 30 winlijnen. Ook de draken zijn weer terug, maar dan in een iets andere vormgeving. Inzetten bij dit spel doe je vanaf 20 cent en tot 20 euro per spin. Het maximum inzetbedrag ligt wat lager dan bij zijn voorganger, maar hier krijg je er wel meer winmogelijkheden voor terug. Hoewel dit spel nog steeds niet over gratis spins beschikt, zijn er wel andere interessante features op deze kast. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid je inzet 3888 keer terug te winnen!

FEATURES

De Dragon’s Help feature is de eerste feature die we bespreken. De twee stenen draken aan weerszijde helpen je om een grotere winst te behalen. Hoe meer winlijnen je hebt tijdens je winst, hoe meer extra winst je kan behalen vanwege de vuurspuwende draken.

De Mega Fortune feature is een andere feature die zeer welkom is. Omdat we nu met zo veel rollen spelen is de kans op het halen van de grote multiplier, het 138-symbool, nog groter. Lukt het je om een hele rol met 138-symbolen te vullen, dan wordt je inzet tot 3888x vermenigvuldigd. Dat is twee keer zo veel dan de multiplier van zijn voorganger!

De Dragon Coin is een munt die op elke rol kan verschijnen. Wat er achter deze munt zit verschilt per keer, maar mocht het symbool hetzelfde zijn als de symbolen op de rest van de rollen, dan wordt je win kans verhoogt.

CONCLUSIE

Met het feit dat je maar 20 cent hoeft in te zetten om kans te maken op enorme prijzen, maakt deze kast voor ons een hit. Het ontwerp is helaas niet veel veranderd, maar we waren al zeer enthousiast over de vorige versie. We hebben het idee dat Red Tiger goed heeft geluisterd naar de feedback van hun gebruikers en die heeft verwerkt in deze fijne gokkast. Zit je helemaal in de Aziatische sferen? Probeer dan ook het spel Lights eens!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Multiplier

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

10 / 30

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €20