Dragon's Kingdom logo logo

Dragon's Kingdom gokkast

Dragon's Kingdom gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Quickspin
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Ontdek de mythische Middeleeuwen en jouw kans op geluk

Dragon’s Kingdom is een online gokkast die helemaal in het teken staat van de mythische middeleeuwen. In een kleurrijke en klassieke setting zie je de verhalen van Koning Arthur en de ridders van de ronde tafel tot leven komen. Al deze symbolen en personages worden ondersteund door een simpele en klassieke spelervaring die zich vooral richt op gokken en weinig op randzaken. Verwacht geen prachtige animaties in Dragon’s Kingdom, maar urenlang spelplezier. Het Zeus III slot is ook zeker een kijkje waard!

Koning Arthur en de dieprode rollen

Het spel van Dragon’s Kingdom speelt zich af tegen de achtergrond van een drakenhuid. Hierop zijn vijf dieprode rollen te zien, die ieder drie posities hebben. De symbolen zijn geleend van de verhalen over Koning Arthur en hebben onder andere ridders, jonkvrouwen, kastelen en de Heilige Graal op de rollen staan. De draken in dit spel doen dienst als joker, die ieder ander symbool kunnen vervangen.

Om te spelen, kun je je inzet bepalen door het aantal winlijnen te verhogen of te verlagen, of door je inzet per winlijn te veranderen. Er zijn in totaal twintig winlijnen die van links naar rechts gelden. Krijg je een winnende combinatie op een winlijn door drie of meer dezelfde symbolen te combineren, dan kun je je winst inzetten in het gokspel.

In dit gokspel flitst een omgedraaide spelkaart snel heen en weer tussen zwart en rood. Je kunt ervoor kiezen om op zwart of rood te gokken of de precieze kleur van de spelkaart te raden. Is de kaart inderdaad zwart of rood, dan verdubbel je je winst. Als je de precieze kleur raadt, dan wordt je winst verviervoudigd. Als je liever wilt gokken met een deel van je winst, dan kun je de helft ook terugstorten bij je gewone credits.

Extra symbolen en gratis beurten

Naast dit gokspel zijn er ook bijzondere symbolen die extra spelopties kunnen ontgrendelen. Drie kastelen geven je een spel met een aantal gratis beurten, waarbij bovendien één van de meest waardevolle symbolen uit het basisspel wordt geselecteerd. Dit symbool vervangt vanaf dan alle andere waardevolle symbolen, zodat je kan op winst aanzienlijk groter wordt.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

maart 2017

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €125