Dragon Shrine logo logo

Dragon Shrine gokkast

Dragon Shrine gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Dragon Shrine
Start gratis spel
Close icon
Dragon Shrine logo
Ontvang bij Dragon Shrine
Ontvang bij Dragon Shrine
Software ontwikkelaar Logo software
Quickspin
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Laag

Ontdek het geluk van de draak

In China, het land van gokken bij uitstek, staat de draak symbool voor geluk en voorspoed. Als dat een voorbode is voor het spelen van Dragon Shrine, is het geen wonder dat dit spel bijzonder goed wordt gewaardeerd. In deze online gokkast word je uitgenodigd om de drakentempel te betreden en je geluk te beproeven. Hoewel we je geen geluk kunnen garanderen, is het wel duidelijk dat Dragon Shrine je meer dan genoeg spelplezier zal geven.

Grafisch goud voor Dragon Shrine

Dragon Shrine heeft vijf rollen. De eerste en laatste rol hebben ieder drie posities en de middelste drie rollen hebben ieder vijf posities. Samen zijn deze 21 posities goed voor maar liefst veertig winlijnen. De symbolen in het spel zijn edelstenen in felle kleuren en af en toe zie je de draak in felrood voorbijkomen. Daarnaast zijn er ook nog groene tempels die een bonusspel kunnen ontgrendelen.

Dragon Shrine zit grafisch erg mooi in elkaar en het spel voelt heel soepel aan. Bij een grote winst krijg je bovendien een vuurwerkshow voorgeschoteld terwijl je winst wordt opgeteld. Heb je een veelbelovende positie in beeld, dan lichten de bonussen of draken in goud op.

Overzichtelijk en intuïtief gokken

Ondanks de bijzondere indeling van de rollen is Dragon Shrine heel overzichtelijk en intuïtief. Je kunt je inleg aanpassen en daarna op de draaiknop drukken. Krijg je een aantal gelijke symbolen op een winlijn, dan wordt je winst opgeteld en draaien de rollen opnieuw. Als je drie draken op de eerste rol krijgt, wordt die rol vastgezet en krijg je drie gratis beurten. Alle drakensymbolen die in die beurten verschijnen, worden ook vastgezet, tot je aan het einde van de drie beurten alle draken bij elkaar optelt. De bonussymbolen kunnen bovendien een extra bonusspel ontgrendelen, waarbij de winlijnen ook gespiegeld kunnen worden gebruikt.

Speel gratis met draken

Zoals je mag verwachten van een spel met de name Dragon Shrine, is de draak het meest waardevolle symbool. Vijf van deze draken op een winlijn geven je drie keer je inleg terug. Dit laat ook direct de waarde zien van de gratis beurten die de draken kunnen geven. Omdat je draken steeds blijven staan, is de kans op extra winlijnen steeds groter. In het bonusspel werkt dit bovendien twee kanten op. Wil je toch liever een ander slot uitproberen, check dan de Diamond Monkey gokkast.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

-

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €80