Dragon Chase logo logo

Dragon Chase gokkast

Dragon Chase gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
96,4%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Dragon Chase is een nieuw spel uit het waanzinnige assortiment van Quickspin. Deze ontwikkelaar staat bekend om zijn professionele, innovatieve en spannende video slots. En geloof het of niet, maar de Dragon Chase gokkast is het allereerste spel van Quickspin met een heuse progressieve jackpot. Hoe meer spelers een gokje wagen op deze speelautomaat, des te hoger de jackpot zal zijn. De gameplay is fijn, de features zijn spannend en het theoretische uitkeringspercentage is hoog. Probeer de Dragon Chase gokkast gratis uit onderin de review.

Uitleg

De Dragon Chase gokkast beschikt over vijf rollen, drie rijen en twintig vaste winlijnen. Je kan al meespelen vanaf twintig eurocent per draai en de maximale inzet staat op honderd euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,39%, maar vergeet niet dat een deel daarvan is gereserveerd voor de gigantische jackpotprijs. De variantie is medium en dat is ook helemaal prima. De hoofdprijs begint altijd bij 55.000 euro en stijgt vrijwel elke seconde.

Wildfire symbolen

Een interessante feature op de Dragon Chase gokkast zijn de Wildfire symbolen. Zodra de draak op de rollen komt kan deze symbolen uitspugen, namelijk de Wildfire-symbolen. Dit kan tijdens het reguliere spel gebeuren, maar ook gedurende de gratis spins. Er worden dan één tot maximaal vijf Wild-symbolen op de rollen geplaatst en deze blijven meerdere spins staan. En het kan ook voorkomen dat de draak nogmaals in actie komt, tenminste als deze in een goede bui zal zijn.

Gratis spins

De Scatter-symbolen kunnen de spelers gratis spins opleveren, al zal het desbetreffende symbool dan wel minimaal drie keer op de rollen moeten verschijnen. Je ontvangt dan gelijk tien gratis draaien en dit aantal kan stijgen gedurende de gratis spins. Er komen tijdens de draaien veel meer Wild-symbolen op de rollen te staan, waardoor jij een grotere kans zal hebben op een leuke geldprijs.

Jackpot

Er zijn ook Scatter-symbolen aanwezig die de jackpot kunnen opleveren. Deze jackpot Scatter-symbolen kunnen bij elke spin het verschil maken, maar natuurlijk heb je wel het nodige geluk nodig. Elk jackpot-symbool zal met zekerheid een klein bedrag opleveren, maar het doel is natuurlijk om de hoofdprijs te pakken. Als jij vijftien keer het jackpot-symbool op de speelrollen krijgt, dan win jij de Grand Jackpot.

Conclusie

Dragon Chase is waarschijnlijk één van de beste releases van 2019, tenminste in ieder geval van deze ontwikkelaar. De gratis spins, de jackpotprijzen en de extra features zorgen voor veel speelvermaak en de nodige spanning. Wij raden je de Dragon Chase gokkast dan ook wel zeker aan!


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

mei 2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Jackpot

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100