Double Dutch logo logo

Double Dutch gokkast

Double Dutch gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Duuble Dutch

Elke speler houdt ervan om wat te winnen met een gokspel. Om winst te verdubbelen is helemaal aantrekkelijk. Bij het spel Double Dutch is dit mogelijk. Het is een spel wat bestaat uit meerdere gedeeltes en daardoor is het zowel voor beginners als gevorderden te spelen. Beginners zullen wellicht wat moeite hebben met het systeem, en daarom deze review.  Op die manier kunnen zowel beginnende als gevorderde gokkers het spel spelen. Dit spel is beschikbaar bij het Casino Heroes.

Punten verzamelen bij het basisspel

Double Dutch wordt gespeeld in twee gedeeltes. Het eerste gedeelte is het basisspel. De speler speelt het met een inzet van 1 credit per keer. Een credit heeft een waarde van 10 eurocent. De speler speelt het basisspel op 1 winlijn, en die is duidelijk te herkennen aan de lichte lijn die er overheen staat op de symbolen. Naast de rollen staan de winnende combinaties. Heeft een speler van uiterst links tot rechts een winnende combinatie, dan wint diegene een prijs. Er is een symbool wat een speler echter altijd geluk brengt; de ster. Ziet een speler deze kris kras over het scherm heen dan is deze ook goed voor een prijs. Het kan een prijs tussen 2 en 200 credits zijn die een speler wint bij twee sterren; bij drie sterren wint de speler tussen de 4 en 200 credits.

Autohold

Double Dutch is een spel waarbij een speler winsten kan behalen. Er zit ook een hulpmiddel ingebouwd in de vorm van de auto hold functie. Heeft een speler op een rol een interessante combinatie om winst te maken, dan wordt die rol automatisch door het spel vastgezet. Als een speler dit niet wil klikt diegene op de Reset knop. Wil een speler zelf de knoppen vastzetten, dan drukt diegene op hold.

Gamble Feature

Het spel kent ook een Gamble Feature. Hierin speelt een speler alles of niets. Zet een speler goed in, dan verdubbel diegene de inzet. Verliest de speler, dan is de inzet kwijt. Een speler kan tot maximaal 200 credits extra winst verdienen hierdoor. Wint een speler twee punten bij het spel, dan worden deze standaard ingezet bij het gokken. Wint een speler meer punten, dan kan de speler ook kiezen voor Take Win. Via de knop Save kan een speler er ook voor kiezen de punten naar het vervolgspel te laten overplaatsen.

Double Dutch; diamanten winnen

Bij het vervolgspel wordt er ingezet met 5, 10 of 20 credits per ronde. Winnende lijnen tellen kriskras waardoor een speler veel meer winstkansen heeft. Bij het speciale diamond spel kan een speler extra winst halen. Het Double Diamond symbool verhoogt de bonusmeters die een speler bovenin het scherm ziet om de beurt met 10 credits. Start een speler het spel, dan staat de meter op 400 credits. Bereikt een speler een meervoud van 200 credits, dan wordt de gamesmeter die erbij hoort verhoogd tot een maximum van 5. Dat staat voor 1000 punten. Bij 3 Double Diamond symbolen op een winlijn bij inzet 5 of op 1 van de 5 winlijnen bij inzet 10, of kris kras over het speelveld bij de inzet 20? Dan zal het Diamond spel beginnen. Hoe vaak een speler dit spel speelt wordt bepaald door de bonusmeter met de meeste punten. De deelnemer maakt extra winst want diegene kan de punten winnen die op diamanten staan aangegeven. Alle vlakken in beeld beginnen te knipperen. Bij het klikken op Start wordt op één vlak gestopt. Ziet een speler het vlak met de tekst ‘change’ oplichten; dan zal de speler op de gele diamant gaan spelen en die heeft nog meer punten te winnen.

Bediening:

Start/Save – deze gebruikt een speler om een spin te doen in het basisspel of het vervolgspel / Verplaatst punten die zijn gewonnen naar de meters die bij het vervolgspel horen.
Gamble – deze gebruikt een speler bij het gokspel. Een speler kan de gewonnen punten verdubbelen.
Choose Game – Een speler bepaalt met welke inzet diegene het spel wil spelen.
Take Win – De punten die een speler wint neemt diegene mee naar de creditmeter van het basisspel.
Hold – Staan de rollen op een gunstige positie; dan kan een speler deze vasthouden.
Reset – de automatische hold functie kan een speler resetten.
Autoplay – een speler hoeft niet steeds op de start knop te drukken; dit doet de computer voor de speler.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €2