Double Dragons logo logo

Double Dragons gokkast

Double Dragons gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Double Dragons
Start gratis spel
Close icon
Double Dragons logo
Ontvang bij Double Dragons
Ontvang bij Double Dragons
Software ontwikkelaar Logo software
YGGDRASIL
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De gokkast Double Dragons is één van de fraaiste uit het assortiment van ontwikkelaar Yggdrasil. Deze Zweedse gamemaker heeft gekozen voor een spannend thema, vol met draken en features. Visueel gezien is het een waar feestje. Het mooie is ook dat er met een beperkt budget lang kan worden doorgespeeld op de Double Dragons speelautomaat, iets wat vaak niet het geval is op een online gokkast. Gratis oefenen kan onderin deze review.

Uitleg

Er zal op de Double Dragons gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. De minimale inzet is 25 eurocent en de maximale inzet is 125 euro per spin. Er zijn 25 vaste winlijnen, deze kunnen dus niet worden aangepast in aantal. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96% en de variantie is medium. Double Dragons is geschikt voor zowel de beginnende casinospeler als ervaren gamer.

Double Dragons Feature

De Double Dragons Feature kan bereikt worden wanneer een speler viermaal op rij een prijs weet te winnen. Twee draken zullen op het speelscherm verschijnen en Stacked Wilds op de rollen achterlaten. En winstkans op een grote prijs neemt toe en dat is natuurlijk het doel van elke speler.

Dragons Heads

De drakenhoofden zijn ook waardevol op de Double Dragons gokkast. De vuurdraak en de waterdraak komen met regelmaat langs op de speelrollen en zullen Wilds achterlaten en voor vermenigvuldigers zorgen. Daarnaast is er een bonusmeter die zal stijgen wanneer er een drakenhoofd op de rollen staat, hiermee kunnen gratis spins worden gewonnen.

Gratis spins

Als de bonusmeter helemaal vol is dan wint de speler gratis spins. Er zijn trouwens twee meters, eentje aan de linkerkant en een aan de rechterkant. Een volle meter levert vijf gratis spins op. Wint een speler tweemaal achter elkaar een prijs tijdens deze draaien, dan verschijnen er weer Stacked Wilds op de rollen.

Conclusie

Een visueel hoogstandje van Yggdrasil, zo omschrijven wij het beste de Double Dragons gokkast. Dankzij de lage minimale inzet kan iedereen meespelen en kans maken op een mooie geldprijs. Een andere gokkast met een drakenthema is de Dragon’s Pearl speelautomaat.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2016

Features icon
Features

Extra Wilds, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €125