Donuts Review

Scoort een 7.7 van de 10.

Iedereen kent deze ultieme lekkernij wel, de gefrituurde deegbal, oftewel de donut. Ontwikkelaar Big Time Gaming besloot om deze kleurrijke creatie naar het online casino te brengen, waardoor jij nu kan meespelen op de Donuts gokkast. Dankzij de hoge variantie kan jij naast het opwekken van lekkere trek ook nog eens een mooie geldprijs winnen. Probeer het slot volledig kosteloos uit onderin deze review of neem eens een kijkje bij de Taco Brothers gokkast.

Uitleg

Het Donuts slot wordt gespeeld met vier rollen en vier rijen, wat toch wel een redelijk unieke opzet is voor een gokkast. Vergeet de winlijnen, want de speelautomaat kent een ‘Win All Ways’ mechanisme. Dit wel zeggen dat er maar liefst 256 manieren zijn om een geldprijs te kunnen winnen. De minimale inzet staat op slechts vijf eurocent per draai, maar dit kan verhoogd worden naar maximaal tien euro per spin. Het theoretische uitkeringspercentage staat op een prachtige 96,54%. Het is wel een slot met uitersten: hoge uitbetalingen worden afgewisseld met tientallen vruchteloze draaien.

Er komen vier verschillende soorten donuts voorbij op de rollen. De paarse donut is het lekkerste, simpelweg omdat deze een geldprijs van maximaal vijftien keer de inzet kan uitkeren. De overige donuts zijn goed voor maximaal tweemaal de inzet. Een winnende combinatie begint al bij drie donuts, terwijl er minimaal vier kaartsymbolen nodig zijn voor een prijs. Natuurlijk is er ook een Wild-symbool aanwezig, welke zomaar andere symbolen kunnen vervangen. Let op, de Wild is niet in staat zich aan te passen aan een Scatter.

Gratis spins

De gouden donut is ook behoorlijk lucratief, want is dit namelijk de Scatter. Driemaal deze blinkende donut op de rollen is goed voor twaalf gratis spins, mocht je hem vier keer zien verschijnen dan krijg je zelfs twintig gratis spins cadeau. Vóór je met deze gratis spins aan de slag kunt, zal met een re-spin-ronde worden vastgesteld met welke vermenigvuldiger de gratis spins worden gespeeld. Deze vermenigvuldiger kan oplopen tot maar liefst 50 keer. Hierdoor kan jij de hoofdprijs winnen van 750 keer in de inzet, wat bij een maximale inzet neerkomt op een prachtige 7500 euro.

Overzichtstabel Donuts

Software ontwikkelaar NetEnt
Ondersteund op mobiele apparaten Ja
Releasedatum 2018
Uitbetalingspercentage RTP 96,54%
Volatiliteit / variantie Laag/Medium
Features Gratis Spins, Vermenigvuldigers
Rollen / winlijnen 4 / 256 manieren
Min. / Max. inzet €0,05 t/m €10
Hoofdprijs €7500

Conclusie

Het Donuts videoslot is erg eenvoudig, maar daardoor zeker niet minder leuk. De prijzen die gewonnen kunnen worden in het reguliere spel zijn wat magertjes, maar in de gratis spins modus is dat compleet anders. Al met al een vermakelijk spel dat volledig in het teken staat van de overheerlijke donut!

€100 Gratis Gokbonus

  • Vermenigvuldigers tot 50x
  • Hoge variantie
  • Overheerlijke donuts op de rollen

Speel Donuts gratis!