Disco Spins logo logo

Disco Spins gokkast

Disco Spins gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
betcity logo
BetCity.nl
Lees review
  • 5000+ Spellen, inclusief veel gokkasten
  • Verschillende betaalmethodes beschikbaar
  • Groot bonus aanbod
Tot €100 aan Free Spins!
Naar casino
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,4%
Volatiliteit / variantie
Laag

Hoe wild wil jij het hebben

Liefhebbers van 90’s disco muziek opgelet; speciaal voor jullie is er een spel wat zich afspeelt op de dansvloer. Denk in dat geval aan een Michael Jackson achtige dansvloer met gekleurde tegels die voor jou een gezellig spel garanderen. We keken voor jou of je behalve swingen ook nog wat leuke winst kan maken met de heerlijke discomuziek op de achtergrond.

De wilds vliegen je om de oren

Ga jij het spel Disco Spins spelen dan zal je iets opvallen. De meeste symbolen die je op de rollen tegenkomt zijn Wild symbolen. Dat heeft echter een bepaalde functie; niet ieder Wild symbool levert jou een winst op. Je zal goed moeten kijken of een Wild ook op de juiste achtergrond is beland. Een wild met geel haar zal op een gele achtergrond moeten staan. Een Wild met rood haar zal op een rode achtergrond moeten staan. Is het echter omgekeerd, dan heeft een Wild geen enkele waarde. Het is maar een kleinigheidje maar het voegt een leuk spelelement voor jou toe.

Het verdere uiterlijk van het spel

Je speelt dit swingende spel op 20 winlijnen. Die staan verspreid over 5 rollen met ieder 3 symbolen in beeld. De karakters zijn dansfiguren en de kaartsymbolen. De kaartsymbolen hebben naar verhouding de laagste waarde; de dansfiguren hebben de hoogste waarde. De Wild is een apart symbool; dit is namelijk in staat om ieder willekeurig ander symbool over te nemen om een winlijn vol te krijgen.

De inzet en winst bij Disco Spins

Ga jij het spel spelen dan komt het erop aan dat je goed durft in te zetten. Je mag inzetten met munten en die munten hebben ieder hun eigen waarde. Jij mag bepalen hoeveel munten je per winlijn inzet en daarnaast mag je zelf bepalen hoeveel waarde een munt heeft. Dat houdt in dat je met minimaal 25 eurocent per spel speelt, maar met een maximum van 200 euro. Je krijgt uitbetaald in munten met de waarde die ze hadden op het moment dat jij ze inzette. Een hogere inzet wordt dan ook beloond terwijl je op den duur op gierigheid zal worden afgerekend.

Bediening:
Bij dit spel heb je een grote kans om free spins te winnen. Er zijn nota bene twee varianten. Je hebt de disco spins die je bij 10 stuks krijgt; hier staan alleen disco symbolen en scatters in verwerkt. Daarnaast heb je de Free Spins. Dat zijn de 15 free spins met een vermenigvuldiger van 3. Je kan dan ook de symbolen J, Q, K en A op je rollen krijgen. Je mag zelf kiezen welk type free spins je gaat spelen. Dat houdt het spel afwisselend.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

2013

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €200