dice on fire logo logo

Dice on Fire gokkast

Dice on Fire gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,2%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Eigenzinnige gokkast met een geheimzinnige zesde rol

Dice on Fire is een eigenzinnige online gokkast, net zoals het Mystery Joker slot. Op het eerste gezicht zijn er al duidelijke verschillen met andere vergelijkbare videogokkasten. Het eerste dat opvalt zijn de dobbelstenen die dit spel zijn naam geven. Daarnaast zijn er vijf rollen in beeld, maar is er een mysterieuze lege plek waar de zesde rol zou moeten staan. Ook heeft dit spel vijf winlijnen, waar de meeste gokkasten er veel meer hebben. De vraag is natuurlijk of al deze verschillen het spelen van Dice on Fire beter maken.

Herkenbaar gokken met een aangename twist

Het eigenzinnige karakter van Dice on Fire komt naar voren in al die details die hierboven worden genoemd. Tegelijkertijd is er veel herkenbaar. Er zijn vijf rollen met drie posities op iedere rol. De symbolen op de rollen zijn klassieke fruitautomaatsymbolen, aangevuld met hete pepertjes in drie kleuren. Daarnaast hebben sommige symbolen een klein dobbelsteentje linksbovenin de positie. De dobbelsteentjes op de eerste rol hebben één oog, op de tweede rol twee ogen en zo door tot de vijfde rol.

Rol zes voor het bonusspel

Als je alle vijf de dobbelstenen ergens in het spel hebt staan, wordt gelijk duidelijk waar de mysterieuze zesde rol voor is. De rol wordt nu actief en begint langzaam te rollen. Krijg je op deze bijna lege rol een dobbelsteen met zes ogen, dan wordt het bonusspel beschikbaar. Voordat je dit bonusspel kunt beginnen, kies je eerst hoeveel gratis beurten je in totaal wilt. Hoe minder beurten je kiest, hoe vaker je winst wordt vermenigvuldigd. Je kunt vierentwintig keer gratis draaien zonder dat je winst wordt vermenigvuldigd, twaalf keer draaien en je winst verdubbelen, of zes keer draaien en je winst laten verviervoudigen.

Naast de speciale dobbelstenenmodus zijn er ook sterren verspreid over de rollen. Krijg je in totaal drie, vier of vijf van die sterren op de rollen, dan krijg je een prijs uitgekeerd. Verder zijn de regels bijzonder simpel. Drie, vier of vijf van dezelfde symbolen op een winlijn geven je een bepaalde prijs, waarbij vijf zevens de hoogst mogelijke winst uitkeren. Is het je nog niet heet genoeg? Speel dan Red Hot Chili Chips eens!


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

-

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,05 t/m €50