Diamond Monkey logo logo

Diamond Monkey gokkast

Diamond Monkey gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Spelplezier boven vormgeving

Diamond Monkey doet zijn naam absoluut eer aan. De hoofdpersoon is een aapje en de rollen zijn helemaal volgestopt met diamanten en edelstenen in allerlei wilde kleuren. In deze Indiase omgeving met maar liefst vijftig winlijnen draait alles om simpel gokken en weinig anders. De vormgeving van dit spel is absoluut ondergeschikt aan het spelplezier dat er op de rollen verborgen ligt. Als online gokken voor jou ook draait om eenvoud en een kans op cash, dan is Diamond Monkey een uitstekende keuze. Of anders raden wij de gokkasten When Pigs Fly en Raging Rhino aan.

Een klein blauw aapje in de hoofdrol

Diamond Monkey heeft vijf rollen en vier posities op iedere rol. Deze twintig speelvlakken zijn gevuld met allerlei diamanten, edelstenen en Indiase afbeeldingen. In het middelpunt van al deze drukte heeft een klein blauw aapje de hoofdrol. Dit aapje werkt als joker en geeft je een extra kans op een winnende combinatie op één van de vijftig winlijnen.

Je kunt je inleg veranderen door het aantal winlijnen aan te passen (met tien tegelijk), of je inzet per winlijn verhogen of verlagen van een minimum van 10 credits tot een maximum van 100 credits. Ook is er een gokspel beschikbaar. Hierbij kun je de winst die je behaalt in het basisspel verdubbelen of verviervoudigen. Om te verdubbelen, kies je een kleur kaart (zwart of rood). Is de kaart in het midden inderdaad jouw keuze, dan verdubbel je je winst. Om te verviervoudigen, kies je een exacte kleur (schoppen, klaver, aas of ruiten). Je kunt er ook steeds voor kiezen om de helft van je inzet terug te storten.

Het aapje dient niet alleen als joker, maar kan je ook een aantal gratis beurten opleveren. Bij drie aapjes op willekeurige posities in het speelveld krijg je tien gratis beurten. Voordat deze beurten beginnen, wordt een willekeurig symbool geselecteerd. Dit symbool krijg je uitbetaald volgens de waarde van de winsttabel, ongeacht of ze in de juiste volgorde staan. Tijdens de gratis beurten kun je bovendien het aantal beurten vergroten door meer aapjes te verzamelen.

Het meest waardevolle symbool in zowel het basisspel als het bonusspel met de gratis beurten is de grote diamant. Deze geeft je 10.000 keer je inleg per winlijn terug bij een winst met vijf diamanten op de winlijn.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

november 2014

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,50 t/m €10