Devil's Delight logo logo

Devil's Delight gokkast

Devil's Delight gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Play N Go
Uitbetalingspercentage RTP
97,6%
Volatiliteit / variantie
Laag

Spelen met de duivel

Een kijkje in de hel, zo mag je het spelen van Devil’s Delight wel noemen. Je speelt een gokkast die zich regelrecht in de vlammen van de hel lijkt af te spelen. De duivel nodigt je uit om jouw geluk te komen beproeven. Het is een spel waarbij veel aandacht is besteed aan de graphics en aan de geluiden tijdens het spel. Het systeem van het spel zelf is verder echter weinig verrassend. Het thema is een beetje te vergelijken met de Good Girl, Bad Girl gokkast.

Het uiterlijk van het spel

Ga jij dit spel spelen, dan kom je er al snel achter dat hier veel mee is gedaan. De achtergrond ziet er mooi uit en ook de personages op de rollen zijn aandachtig ontworpen. De vormgevers van Netent hebben hun gevoel voor humor losgelaten op het ontwerp van de karakters. Dat is te merken aan de symbolen zelf. Er zitten de standaard kaartsymbolen in verwerkt die op een thema achtergrondje staan. Het spel zelf speel je op 5 rollen en met 3 symbolen per rol in beeld.

Jouw winst bij dit spel

Bij dit spel zet je in op een maximum van 20 win lijnen. Je kan alleen van links naar rechts winnen waardoor een winnende combinatie altijd moet beginnen op rol 1. Je maakt winst wanneer je soortgelijke symbolen op een win lijn krijgt. Aan elk symbool zit een andere waarde vast. De speelkaart symbolen hebben de laagste waarde maar de karakters van het thema hebben een hogere waarde. Wanneer je kijkt in het win schema zie je daar precies staan wat de buit is bij een bepaald symbool en hoeveel je er dan van moet verzamelen. Inzetten doe je met munten. Je kan een waarde per munt instellen die begint bij 1 cent. Je zet in per win lijn met één of meerdere munten. Om jou te helpen bij het spel zitten er ook Wilds verwerkt in het spel.

Bediening:
Als Wild symbool is – weinig verrassend – voor de duivel gekozen. Deze wordt afgebeeld als een rijke louche zakenman. De Wild is goed om als joker te tellen. Dat houdt in dat hij de functie van ieder willekeurig symbool kan overnemen om een win lijn compleet te maken. Daarnaast telt het Wild symbool niet als gewoon symbool mee. Hij kan namelijk enkel op rol 2, 3 en 4 verschijnen. Er is ook gebruik gemaakt van scatters. Die symbolen zullen jou wanneer ze in beeld verschijnen een aantal free spins opleveren. Tijdens het spelen van de free spins is er sprake van een multiplier waarbij jouw score kan oplopen tot wel 5 keer de winst.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

november 2013

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €50