Demolition Squad logo logo

Demolition Squad gokkast

Demolition Squad gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
97,1%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Klaar voor de sloop

Gokkasten zijn er in heel veel thema’s. Een thema wat je niet vaak terugziet is toch wel een sloopterrein. Het spel demolition squad draait om cartoon personages die op een sloopterrein zoveel mogelijk schade moeten zien aan te richten. Deze schade wordt aangericht met behulp van interessante Wilds en Scatters, en jij profiteert daarvan. Wil je toch liever op een ander soort gokkast meespelen, probeer dan eens de Gonzo’s Quest uit.

De symbolen in het spel

Voor het spel zijn meerdere symbolen gebruikt. De symbolen met de laagste waarde zijn de speelkaartsymbolen oplopend van 10 tot en met Aas. De betere symbolen om op je lijnen te krijgen zijn de zes leden die deel uitmaken van het sloopteam. Je treft allerlei maniakale types aan gewapend met uiteenlopend gereedschap. Je speelt het spel op 40 winlijnen en 4 rijen symbolen. Dat is al behoorlijk wat meer dan wat je bij een gemiddelde gokkast van Netent tegenkomt.

De hoogte van jouw inzet

Inzetten bij dit spel doe je met behulp van munten. Je hebt munten die je een waarde kan geven oplopend van 1 eurocent tot 50 eurocent. Je kan per winlijn inzetten en daarnaast kan je ook een aantal munten per winlijn inzetten, oplopend tot 10. Je doet dan ook een spin met een inzet die kan oplopen van minimaal 40 eurocent tot 200 euro. Het is zaak dat je voor een zo hoog mogelijke winst dus niet altijd maar voorzichtig laag blijft inzetten. Dan zullen je winsten namelijk ook heel karig blijven. Hoeveel jij wint zie je terug in de wintabel in je scherm. De prijs die aan een goede winlijn vastzit staat ook in de wintabel vermeld. Natuurlijk krijg je hulp bij jouw spel in de vorm van Wilds en Scatters.

Wilds en Scatters

In het spel kan je op meerdere plekken op de rollen van jouw gokkast een Wild symbool krijgen. Dat kan zichtbaar worden op rij 2 en 4. Heb je ze tegelijk in je scherm staan, dan wordt elk symbool wat tussen die twee wilds stond gesloopt. Je hebt dan des te sneller een winlijn vol, en de winst is aanmerkelijk hoger dan bij de andere symbolen. Op alle 5 de rollen van je spel kan je bovendien de scatter verzamelen. Dat is een symbool wat jou bij een aantal van 3 in je beeld een drietal gratis spins zal bezorgen. Heb je 4 scatters, dan loopt jouw winst op naar 20 gratis spins. Met 5 heb je wel 50 gratis spins.

Bediening:
In het bonusspel Bonanza krijg je tijdens het spelen op je gratis spins een multiplier. Jouw winst wordt op dat moment verdrievoudigd. Er zullen ook speciale Demolition wild symbolen verschijnen op de middelste drie rollen van je spel. Al met al is het bonusspel een variant waarin veel winst kan worden behaald. Qua uiterlijk is het niet echt heel spectaculair.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

-

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,40 t/m €200