De 5 leukste gokkasten met een film-thema

04 March 2021

De spelontwikkelaars zitten nooit stil en zijn voortdurend bezig om nieuwe gokkasten op de markt te brengen. Je kan tegenwoordig dan ook op duizenden gokkasten spelen met een uniek thema. Je moet denken aan de Griekse mythologie, sporten en bekende sprookjes. Echter bekijkt de ontwikkelaar ook wat de spelers aanspreekt. De gokkasten met een film-thema zijn al tijden een groot succes. De populairste films krijgen een eigen gokkast en alle bekende elementen uit de bioscoopfilm komen voorbij op de speelrollen. Bekijk hieronder de 5 leukste gokkasten met een film-thema:

Ted gokkast – Blueprint Gaming

De bioscoopfilm Ted kwam in 2012 uit en bracht ruim 500 miljoen dollar op. De grofgebekte teddybeer en John (Mark Wahlberg) zorgen voor de nodige humor. Drie jaar later kwam Ted 2 uit en die film bracht ‘slechts’ 216 miljoen dollar op. De online gokkast Ted brengt de leukste karakters uit de films weer terug. Je speelt op vijf rollen en met 20 winlijnen. Dankzij een mooi uitkeringspercentage en een medium variantie maak je een goede kans op een geweldige geldprijs. De hoofdprijs bedraagt een kwart miljoen euro. Er is ook nog een bonusspel aanwezig met een spannende Wheel of Fortune.

Anchorman gokkast – Bally

De film Anchorman is wellicht één van de gekste films ooit gemaakt. De comedyfilm gaat over de beruchte Ron Burgundy (Will Ferrell). De nieuwslezer en zijn crew maken unieke dingen mee. Dit komt vooral omdat de televisiecrew niet bijster slim en verstandig is. Hoewel de bioscoopfilm slechts 90 miljoen dollar opbracht, is het toch weldegelijk een klassieker in zijn genre. De Anchorman gokkast bestaat uit vijf rollen en drie rijen. Je kan al meespelen met een minimale inzet van 75 cent. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96,03% en de hoofdprijs staat op 199.950 euro. De hoogste geldprijzen zijn te winnen in het vermakelijke bonusspel op de Anchorman gokkast van Bally.

Jurassic World gokkast – Microgaming

De bioscoopfilm Jurassic Park kwam in 1993 uit en is één van de grootste succesfilms aller tijden. De film bracht meer dan één miljard dollar op. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat de vervolgfilms zouden uitkomen. In totaal kwamen er vier vervolgfilms uit, waaronder de bioscoopfilm Jurassic World in 2015. Opmerkelijk genoeg bracht deze film maar liefst 1,6 miljard dollar op, oftewel meer dan de eerste film.

De Jurassic World gokkast werd uitgebracht door de gameprovider Microgaming. Het bedrijf ontving de felbegeerde licentie van Universal Pictures. De gokkast is een grafisch kunstwerkje en biedt diverse mooie winstkansen. Je kan op 243 manieren een prijs winnen. Daarnaast maak je kans op gratis spins of een Random Bonus van maar liefst 1000 keer de totale inzet. Zet jij 10 euro in en win jij de bonus, dan ontvang je 10.000 euro op jouw speelaccount.

Jumanji gokkast – NetEnt

In 2018 kwam de spannende Jumanji gokkast uit in de online casino’s. De eerste Jumanji film was in 1995 te zien in de bioscoop. De hoofdrol ging destijds naar Robin Williams. De film bracht 262 miljoen dollar op en staat eveneens bekend als een klassieker. Vandaar ook dat in 2015 de vervolgfilm ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ uitkwam met Kevin Hart. En die film bleek een groter succes met een opbrengt van 962 miljoen dollar. En ook die film kreeg weer een succesvol vervolg, maar ook een splinternieuwe online gokkast.

De Jumanji gokkast is avontuurlijk, overzichtelijk en misschien ook wel winstgevend. Je kan tot wel 200 euro per spin inzetten en je geniet van 36 winlijnen. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96,33%. De bekende elementen uit de bioscoopfilms komen langs op de speelrollen. Je kan extra prijzen winnen dankzij de bonusfeatures, waaronder de Wild Stampede. Geloof het of niet, maar de neushoorns rennen letterlijk over jouw speelscherm.

Paranormal Activity – iSoftBet

In 2007 kwam er in de Verenigde Staten een opmerkelijke film uit. De horrorfilm Paranormal Activity werd in een tijdsbestek van zeven dagen opgenomen en het budget voor de film was 15.000 dollar. Een groot succes zou het hoogstwaarschijnlijk niet worden, tenminste niet voor dat geld. Niets bleek minder waar, want Paranormal Activity bracht meer dan 100 miljoen dollar op. Het succes was zo onverwacht dat de film na de opnames zelfs twee jaar lang bij het productiebedrijf op de plank bleef liggen.

De Paranormal Activity gokkast beschikt over vijf rollen, drie rijen en 243 winstmanieren. De maximale inzet is best laag, namelijk 30 euro per draai. Daarentegen is het uitkeringspercentage van 96,75% wel weer ontzettend hoog. Het bloedstollende gokspel biedt voldoende kansen op mooie prijzen. Je kan ook nog flink cashen gedurende de gratis spins of met de Random Bonus.

Populaire blogs

Gokkasten
De top 5 gokkasten...
Gokkasten
Onze top 10 gokkasten...
Gokkasten
Top 5: populairste gokkasten...