Darts Heroes logo logo

Darts Heroes gokkast

Darts Heroes gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Dartende superhelden in een bijzondere ruimtemissie

Darts Heroes is een bijna bizarre combinatie tussen een superheldenfilm en bekende darters. Vier darters, waaronder Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld, onthullen hun geheime heldendom in deze online gokkast. De darters zijn gekleed als ouderwetse superhelden met allemaal hun eigen bijnaam en kostuum. De rest van het spel is ontworpen in een futuristische ruimtevaart setting, waarin de darthelden en ruimtekristallen een verder onbekende missie proberen te vervullen. Dat klinkt verrassend genoeg, maar is Darts Heroes ook de moeite van het gokken waard?

Het spel begint met een flitsende intro waarin de darters als superhelden worden voorgesteld. Na deze indrukwekkende intro zie je een scherm met vijf rollen, die ieder drie posities hebben. Deze vijftien vlakken staan vol met futuristische symbolen. Sommige symbolen zijn geleend van het klassieke kaartspel en verder is het spel aangevuld met ruimtekristallen en jokers, die de darters op de hele rol laten staan.

Bijzondere bonusrondes en superkrachten

Er zijn vijfentwintig winlijnen in Darts Heroes en vooral de jokers over de hele rol kunnen je winst snel laten oplopen. Het darten lijkt meer op de achtergrond te verdwijnen tijdens het spel, hoewel de eerste, derde en vijfde rollen alle drie een dartbord hebben. Verschijnt dat dartbord op de eerste rol, dan begint de omroeper te tellen: “sixty”; bij de tweede rol telt de omroeper daar nog eens zestig bij op en als je alle drie de dartborden hebt, klinkt het bekende “one hundred eighty” en ga je naar het scherm voor het bonusspel.

In dit bonusspel kies je een van de darters. Opvallend hierbij is dat alle vier de darters een eigen volatility hebben; dit betekent dat je zelf kunt bepalen of je liever kans maakt op een schaarse hoge winst of een heleboel kleinere winsten. Iedere darter heeft bovendien een eigen ‘truukje’ in het bonusspel. Als Michael van Gerwen in beeld verschijnt, wordt zijn joker groter, zodat hij maar liefst vier posities inneemt. Raymond van Barnevelds jokers blijven staan zolang je gratis beurten doorlopen, Phil Taylor verandert een willekeurig symbool in jokers en Gary Anderson neemt de hele rol in beslag als hij ergens verschijnt.
De grootste winst zit ‘m vooral in het bonusspel. Krijg je het echter voor elkaar om vijf gouden Darts Heroes symbolen op een rij te zetten, dan krijg je veertig keer je totale inleg terug. Online gokken kan gratis of met geld bij één van de online casinosites.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

-

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €50