Creature from the Black Lagoon logo logo

Creature from the Black Lagoon gokkast

Creature from the Black Lagoon gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
betcity logo
BetCity.nl
Lees review
  • 5000+ Spellen, inclusief veel gokkasten
  • Verschillende betaalmethodes beschikbaar
  • Groot bonus aanbod
Tot €100 aan Free Spins!
Naar casino
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Een spel wat tot de verbeelding spreekt

Sommige oude films hebben wat fascinerends over zich. De film Creature from the Black Lagoon uit 1954 is zo’n film. De decors en de hoofdpersonen hebben de ontwerpers van Netent geïnspireerd om een spectaculaire gokkast te ontwerpen. Er zijn werkelijk prachtige effecten aan het verhaal toegevoegd en het is bovendien een interessant spel om leuke winst te maken.

Het basisspel; punten verzamelen

Allereerst speel je het basisspel. Dit is een spel waarbij je speelt op een gokautomaat. Er komen diverse personages en accessoires voor op de rollen waarmee je het spel speelt. Je hebt in totaal 20 winlijnen tot je beschikking en daarmee moet je winnende combinaties gaan vormen. In een wintabel op je scherm tref je de combinaties van symbolen aan die je moet maken op je rollen om een prijs te winnen. Daarbij valt gelijk op dat bepaalde symbolen een veel lagere waarde hebben dan andere. Het mes is het symbool met de laagste waarde; ‘slechts’ 100 munten. Kay, de dame in het spel is goed voor 750 munten.

De waarde van een inzet

Hoeveel een munt waard is bepaal je zelf. Je kan een munt een waarde toekennen die ligt tussen 1 eurocent en 50 eurocent. Daarnaast bepaal je zelf met hoeveel winrijen je het spel speelt. Je kan tot een speelniveau van maximaal 10 inzetten. Jouw maximale inzet bij dit spel zal 100 euro per spin zijn. Uiteraard kan je voorzichtig beginnen met inzetten, maar het is aan te raden om gaandeweg je het spel leert kennen een wat hogere inzet te doen. Jouw winst zal namelijk eveneens aanmerkelijk stijgen daardoor.

Wild re-spins

Het spel heeft een Wild symbool wat duidelijk herkenbaar is. Het is namelijk het logo van de film zelf. Een Wild heeft in dit spel een dubbele functie. Allereerst is hij bedoeld om iedere willekeurige combinatie compleet te maken. De Wild is een joker. Daarnaast is een Wild ook goed voor een Free Spin. Het is dus goed om er zoveel mogelijk van op je rollen te krijgen. Een hele rij met Wild symbolen levert je een uitzonderlijk hoge winst op.

Bediening:

Naast het Wild symbool is daar ook het Free Spins symbool. Zolang dat op je scherm staat beland je in het bonusspel. Je hebt een extra symbool; de schietschijf. Jij jaagt in dit spel op het monster en het is zaak dat je de harpoen op het monster, in de vorm van de schietschijf, schiet. Je krijgt wanneer je goed weet te schieten Wilds in allerlei kleuren die zullen vermenigvuldigen in afmeting. Winstkansen genoeg dus, net zoals op de Fantastic Four gokkast.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2013

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €20