Cowboys and Aliens logo logo

Cowboys and Aliens gokkast

Cowboys and Aliens gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
94,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Cowboys, Aliens en gokken

De online gokkast Cowboys and Aliens is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2001. Anders dan bij de film heeft dit online spel een cartoon uiterlijk, die meer overeen komt met de graphic novel waar de film op was gebaseerd. De achtergrondmuziek geeft het spel een echt Westerngevoel, dat alleen maar wordt ondersteund door de rest van de vormgeving. Maar waar de film de aliens ziet als de slechteriken, kies je als speler van Cowboys and Aliens al snel de kant van de buitenaardse wezens. Het is één van de leukste slots van ontwikkelaar Playtech.

Graphic novel die tot leven komt

Er zijn vijf rollen, waarop elk drie posities te zien zijn. Naast de klassieke symbolen die van het kaartspel geleend zijn, zijn er ook symbolen met de hoofdpersonen uit de film. Ook zijn er speciale Cowboys & Aliens symbolen die extra spelopties kunnen ontgrendelen. Het spel ziet er strak en eigenzinnig uit en de sfeer van de film en graphic novel is duidelijk neergezet. De animaties nemen geen belangrijke plaats in, maar zijn vooral een extraatje. Zo wordt een winst ondersteund met een animatie in dezelfde stijl als het spel zelf en zie je een korte scene uit de film.

Cowboys and Aliens heeft slechts negen winlijnen, wat aan de lage kant is voor videokasten als deze. Je kunt het aantal winlijnen niet aanpassen, maar wel je inzet verhogen of verlagen. De minimale inzet is €0,01 en de maximale inzet is €100 per winlijn. Je kunt dus met maximaal €900 per beurt spelen.

Kies de kant van de aliens

Zoals gezegd kies je als speler van Cowboys and Aliens al snel de kant van de aliens. Om de extra functies in het spel te ontgrendelen ben je namelijk afhankelijk van de aliens. Het meest in het oog springende extra spel is de alien attack bonus. Hierbij kies je één van de drie hoofdpersonen en verandert het scherm in een compleet ander spel. Nu ben je de gekozen hoofdpersoon en probeer je met je geweer de aanvallende aliens kapot te schieten. Voor ieder raak schot kun je extra kogels, een geldprijs of een vermenigvuldiger winnen. Dit bonusspel is over als je kogels op zijn. Naast dit bijzondere extra spel is er ook een standaard bonusspel waarbij je gratis beurten speelt.

De hoogste winst in het gewone spel is 10.000 keer de inleg op een winlijn. Dit krijg je door vijf ‘wild’ symbolen op een winlijn te krijgen. De hoogste prijs in de bonusspellen verschillen enorm, maar door de vermenigvuldiger kan je winst hier snel oplopen tot een aanzienlijk bedrag!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 9

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,09 t/m €900