Cosmic Fortune logo logo

Cosmic Fortune gokkast

Cosmic Fortune gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
betcity logo
BetCity.nl
Lees review
  • 5000+ Spellen, inclusief veel gokkasten
  • Verschillende betaalmethodes beschikbaar
  • Groot bonus aanbod
Tot €100 aan Free Spins!
Naar casino
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Win meerdere jackpotten bij Cosmic Fortune

Een gokkast spelen doe je doorgaans in de hoop dat je eens de jackpot zal winnen. Bij het spel Cosmic Fortune is die kans behoorlijk groot. Het is namelijk een spel waarin meerdere jackpotten zitten verwerkt, waardoor jouw winstkansen behoorlijk zullen toenemen. Het zijn progressieve jackpotten waardoor de winst flink kan oplopen. Je bent echter niet de enige kaper op de kust, dus het is zaak dat de jackpot op jouw rekening valt. Er zijn ook gokkasten waarop miljoenen euro’s worden weggegeven, zoals de Mega Moolah en de Mega Fortune.

Het spel op zich

In de gokkast speel je op wielen waarop symbolen zichtbaar zijn. Het is aan jou om winnende combinaties symbolen te verzamelen waarmee je prijzen binnen kan halen. Welke combinaties je moet verzamelen zie je in een wintabel staan. Welke prijzen je met een combinatie kan behalen staat in dezelfde wintabel. Je maakt in totaal kans op wel 5 jackpots, en je kan op 10 niveaus inzetten. Het spel bestaat uit een basisspel maar daarnaast ook uit twee bonusspelen.

Gratis spins

De basis voor het eerste bonusspel is het niveau met gratis spins. Die verkrijg je wanneer je 3 gouden ballen op een rij krijgt. Ze hoeven niet eens op één rij te staan; ze hoeven enkel in je beeldscherm te staan. Wanneer jij dit geluk hebt zal je 10 gratis spins verkrijgen waarmee je mag gaan spelen. Jouw bonus kan echter doorlopen doordat je meerdere gouden ballen verzamelt. Je geluk kan dan ook oplopen tot maximaal 30 gratis spins.

Vliegen als bonus

In het eerste bonusspel stap je in een vliegtuig wat van links naar rechts over je machine heen vliegt. Er zullen automatisch ballen van boven naar beneden vallen langs allerlei obstakels onderweg. Die obstakels zullen ervoor zorgen dat de prijs niet direct bij jou terecht komt. Heb je minimaal 3 verzamelde ballen in het vakje ‘bonusspel’ zitten, dan ga je door naar het tweede bonusspel. Je maakt dan kans op de jackpots.

Bediening:

In bonusspel 2 ga je echt op jacht naar het grote geld. Je speelt volgens het systeem van het eerste bonusspel maar nu krijg je 50 ballen die je naar beneden mag gooien. Er is geen sprake van dat jij het aantal gooien kan beïnvloeden met je eerdere scores in het spel. Wel is het mogelijk om door te stromen naar fase 3. Je moet in dit geval minimaal 3 ballen in één jackpot vakje zien te gooien. Likt dit dan krijg je te zien of je de jackpot met de 3 ballen hebt gewonnen. Je hebt dus geen garantie maar een kans. De jackpot heeft doorgaans geen wereldbedrag in zich omdat deze geregeld valt. Wel staan er bedragen van 500 en 100 euro in de Mini en Rapid Jackpot. Ze stijgen niet, en dit zijn de laagste jackpot waarden van het spel.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

2014

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 15

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,30 t/m €75