Club Gold logo logo

Club Gold gokkast

Club Gold gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Club Gold

Wie van gokkasten houdt kent doorgaans zijn klassiekers. Club Gold is wat dat betreft een vertrouwd gezicht maar met een heel eigen spelkarakter. Het spel bestaat uit twee onderdelen; één onderdeel waarbij een speler Credits verdient en één onderdeel waarbij de speler die credits weer kan inzetten voor een hogere winst. Dat is voor beginners nog ietwat onwennig en vandaar deze speluitleg. Probeer ook eens de Cops’n Robbers de Luxe gokkast of de Colossus speelautomaat uit.

Het basisspel van Club Gold

Om credits te verdienen voor het tweede gedeelte zal een speler eerst het basisspel moeten spelen. Dit speelt een speler op 3 rollen, en diegene heeft de beschikking over één winlijn. Die winlijn is aangegeven met een smal lijntje wat over de middelste symbolen op de rollen. Naast de drie rollen staan de combinaties die iemand moet verzamelen om winst te maken. Van links naar rechts moet een speler een winnende combinatie verzamelen. Een speler zet per spin 1 credit in, en die ene credit staat dan gelijk aan 10 eurocent. Een uitzondering op de winst is het gouden clubsymbool; krijgt iemand dit op de rol dan gaat diegene gelijk voor goud want het heeft een mystery waarde tot 200 punten. Heeft een speler een rol op een gunstige positie maar de rest niet; klik dan op de hold functie. Daardoor blijft die rol een ronde op deze plek staan. Wil een speler toch een andere combinatie draaien, dan kan diegene door een klik op de reset functie deze rol weer ontgrendelen.

Head or tail 

Bij het head of tail spel kan een speler de gewonnen winst verdubbelen met een gokspel. Gok goed? Dan verdubbelt de speler het aantal gewonnen credits. Gok niet goed? Dan zijn alle credits verloren. Een speler kan tot maximaal 200 credits winnen in dit gokspel. Een speler kan zelf kiezen om dit spel te spelen; vind iemand het niks, dan klikt diegene op collect. Hierdoor komen d gewonnen punten direct in Clubmeter te staan als credits voor het clubspel.

Clubspel

Met de credits die een speler in het basisspel heeft verdiend kan diegene in het clubspel gaan spelen. Bij dit spel zet de speler per spin 4 credits in. De speler speelt dit spel met dezelfde rollen, en boven de rollen staan de prijzenschema’s. Hier is te zien welke combinaties iemand moet draaien om een prijs te winnen. Er is een aantal symbolen in dit spel wat ook bij een kris kras samengestelde combinatie een prijs of mystery prijs geeft. Wint een speler een prijs, dan ziet diegene die eerst in het display. Vervolgens wordt deze automatisch overgezet naar de clubmeter. Per spel kan iemand een maximum van 200 punten behalen. Die punten gaan vanzelf naar de creditmeter. Zelf punten overzetten naar de creditmeter kan ook tussendoor; klik dan op de collect-knop. Er is één technisch verschil tussen het basisspel en het clubspel; de speler kan de hold functie niet gebruiken dus diegene zal iedere keer opnieuw alle rollen moeten draaien.

Bediening:

Start – hiermee activeert de speler een spin bij zowel het basisspel als het clubspel
Tail – Waag een gokje, dan zet de speler in op Tail.
Head – Waag een gokje, dan zet de speler in op Head.
To Clubmeter – Zet gewonnen credits over naar de clubmeter om het clubspel te spelen.

Hold – Een rol met een gunstige combinatie wordt op zijn plek gehouden.
Reset / Collect – De automatische hold functie kan een speler ontgrendelen/punten die een speler won kan diegene overzetten naar de creditmeter die bij het basisspel hoort.
Autoplay – De speler hoeft niet steeds de spin knop in te klikken; dit doet de gokkast automatisch. Klik er opnieuw op, dan stopt het automatisch spinnen.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 1

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €1