Cirque Du Soleil logo logo

Cirque Du Soleil gokkast

Cirque Du Soleil gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Er zijn niet heel veel mensen die er nog nooit van hebben gehoord: Cirque du Soleil. Dit is een enorm circusspektakel dat is ontstaan in Quebec, Canada rond 1984. Op dit moment heeft het bedrijf zo’n 20 producties lopen, over de gehele wereld. Elke productie is per land helemaal anders. Ze stellen hun show af op het land en de cultuur. Dat is een zeer slimme zet! Ook waarschijnlijk een van de redenen waarom het bedrijf in 2010 zo’n 850 miljoen Canadese Dollar omzette. Ontwikkelaar Scientific Games zag dit succes ook, is er meteen op in gesprongen en maakte een video slot van dit grootse spektakel.

Het video slot is, net zoals de shows, zeer kleurrijk. Bijna te kleurrijk! Maarja, dat hoort er nou eenmaal bij. Tijdens het spelen hoor je licht spannende muziek op de achtergrond. Alsof je kijkt naar iemand die een geheime gesloten doos met een truc probeert open te maken. We vinden niet veel animaties op dit spel en dat is toch wel jammer. Met al de show en acrobatiek dat dit circus brengt, zouden animaties toch wel heel goed passen! Het slot zit vol bijzondere figuren en vormen. Laten we eens gaan kijken hoe deze kast werkt.

UITLEG

Dit video slot speel je op een speelveld van 5 rollen, vier rijen en 40 vaste winlijnen. Op deze kast heb je zeer brede inzetmogelijkheden. Je begint namelijk met spinnen vanaf 20 cent, maar je kan zelf tot 400 euro per spin inzetten! Laten we zeggen dan de meneer met het masker en rode achtergrond het normale symbool is dat je de meeste winst oplevert. Maar wil je de hoogste winst behalen, dan moet je toch echt de Wild zien te vinden. Dit spel beat ook Mystery Stacked rollen. Dat houdt in dat bij elke spin een symbool kan veranderen in een ander symbool dat je al op de rol hebt staan.

GRATIS SPINS

Het Bonus-symbool vind je terug op de 1e, 3e en 5e rol. Vind je er 3 dan activeer je de Box Pick Bonus. Hierin moet je 1 van de 3 boxen selecteren om een geldprijs, spin of Bonus Wheel Feature te winnen. De Bonus Wheel Feature activeer je door 3 Bonus-symbolen te vinden op de 2e, 3e en 4e rol. Deze feature geeft je feitelijk gratis spins.

CONCLUSIE

In eerste instantie hoop en verwacht je dat dit spel groots zal uitpakken, net zoals ze in het echt doen. Helaas gebeurt dat niet en speel je op een ‘gewoon’ video slot. Dat betekend niet dat we het geen goed spel vinden! Alles werkt goed, je kan hoog of laag inzetten en je hebt leuke extra features. Zeker het proberen waard dus! Houd je wel van zulk soort spellen? Bekijk dan ook Carousel of Zombie Circus eens!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

november 2016

Features icon
Features

Wild, Scatter, Multiplier, Bonus game

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €400