Cinderella Win Time Review

Scoort een 8.2 van de 10.

De speelautomaat Cinderella Win Time is gebaseerd op het bekende sprookje. Opvallend genoeg is het ook een kloon van de beroemde fysieke gokkast ‘Sinderella’. Dankzij ontwikkelaar Stakelogic is het nu ook mogelijk om dit spel online te gaan spelen en kans te maken op mooie geldprijzen. Het grote aantal winlijnen, de geheime extra prijzen en de hoge hoofdprijs zorgen ervoor dat de Cinderella Win Time gokkast een absolute aanrader is geworden.

Uitleg

Er zal op de Cinderella Win Time speelautomaat gespeeld worden op drie rollen en met drie rijen. Er zijn vijftig winlijnen aanwezig en deze staat vast. De minimale inzet is vijftig eurocent per draai tot een maximale inzet van 125 euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage is 94,97% en de variantie is medium.

Symbolen

Er komen verschillende soorten symbolen voorbij op de rollen, maar het zijn voornamelijk ouderwetse afbeeldingen. De fruitsymbolen kunnen mooie geldprijzen opleveren, bijvoorbeeld 200 keer de inzet. Hiervoor moet je speelscherm overigens wel volstaan met kersen. De roodgekleurde zevens zijn ook bijzonder waardevol en kunnen ook 200 keer de inzet opleveren. Verder heb je ook nog meloenen, pruimen, sinaasappels en BAR-symbolen op de rollen.

Mystery prijzen

Jij kan zomaar een leuke mystery prijs in de wacht slepen op de Cinderella Win Time gokkast. Elke keer als je een combinatie met kersen op de speelrollen hebt staan, dan zal er een rad gaan draaien. Het rad zal bepalen wat de hoogte van de prijs dan zal zijn. Verder heb je overigens geen andere features op deze gokkast van Stakelogic.

Overzichtstabel Cinderella Win Time

Software ontwikkelaar Stakelogic
Ondersteund op mobiele apparaten Ja
Release datum januari 2018
Uitbetalingspercentage RTP 94,97%
Volatiliteit / variantie Medium
Features Mystery prijzen
Rollen / winlijnen 3 / 50
Min. / Max. inzet €0,50 t/m €125

Conclusie

De Cinderella Win Time speelautomaat kent een mooi uitkeringspercentage en de uitbetalingen kunnen flink oplopen. De minimale inzet is redelijk hoog, maar je moet er iets voor over hebben om op deze gokkast mee te spelen. Gelukkig kan dat natuurlijk ook gratis.

€100 Gratis Gokbonus

  • Mystery prijzen
  • Win 200 keer de inzet
  • Retro symbolen

Speel Cinderella Win Time gratis!