Chinese Kitchen Logo logo

Chinese Kitchen gokkast

Chinese Kitchen gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
97,0%
Volatiliteit / variantie
Laag

De online gokkast Chinese Kitchen is een spel uit het gameassortiment van Playtech. Het slot heeft eten als thema, maar dat kon je al raden. Het spel speelt zich af in de keuken van een druk Chinees afhaalrestaurant. Vrijwel alles gooien de koks in de pan, waaronder allerlei ongedierte. Het is niet hygiënisch, maar daar hoef jij jezelf geen seconde druk over te maken. Je kan namelijk 1000 keer de totale inzet per spin winnen op de Chinese Kitchen gokkast. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt rond de 97%, genoeg winstkansen voor iedere deelnemer. Je kan ook eerst gratis oefenen op de Chinese Kitchen speelautomaat van Playtech. Bekijk ook de overige eten thema slots op GratisGokken!

Uitleg

De Chinese Kitchen gokkast beschikt over acht winlijnen, wij raden je aan om deze allemaal te activeren. De minimale inzet per draai is slechts één eurocent. Je kan de inzet verhogen tot maximaal 40 euro per draai. De opzet van de Chinese Kitchen gokkast is simpel en komt overeen met de Jack Hammer gokkast. Er zijn weinig spannende features te vinden op de Chinese Kitchen, oftewel een rechtlijnig en overzichtelijke game. Je kan de automatisch spinmodus eenvoudig activeren of de rollen sneller laten draaien. De gokkast is beschikbaar op de smartphone, tablet en computer.

Symbolen

De Chinese keuken is bijzonder en de gekste gerechten worden geserveerd. Het symbool van de schildpad is het meest waardevol en kan je 1000 keer de inzet per winlijn opleveren. Een vol scherm met schildpadden levert de jackpot van 1000 keer de totale inzet per draai op. De slakken en de krabben keren maximaal 200 keer de inzet per winlijn uit. De kikkers zijn ook nog goed voor 100 keer de inzet per winlijn. Je hebt verder ook nog eenden (80 keer), vissen (40 keer), rupsen (30 keer), inktvissen (20 keer) en zeesterren (10 keer).

Conclusie

De Chinese Kitchen gokkast is een spel met een komisch thema. Echter is het thema ook wel een beetje realistisch, want de Chinese keuken is gewoonweg heel ruimdenkend. Het theoretische uitkeringspercentage is fantastisch, alleen ontbreken de spannende bonusfeatures. De symbolen zien er leuk uit en zijn kleurrijk.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juli 2014

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 8

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €40