Chi logo logo

Chi gokkast

Chi gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Chi
Start gratis spel
Close icon
Chi logo
Ontvang bij Chi
Ontvang bij Chi
Software ontwikkelaar Logo software
Elk studios
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De online gokkast Chi werd in 2019 uitgebracht door ontwikkelaar Elk Studios. Het is naar alle waarschijnlijkheid ook de speelautomaat met de kortste naam in het online casino. Je kan winnende combinaties vormen op één van de verticale lijnen, wat natuurlijk weer een totaal andere spelbeleving geeft. Er is gekozen voor een Oosters thema en wij moeten zeggen dat dit een goede keuze is geweest. De Chi gokkast ziet er geweldig uit en zit vol met leuke features. Daarnaast kan de rode kat voor vermenigvuldigers zorgen, oftewel extra hoge uitbetalingen. Jij kan onderin de review gratis oefenen op de Chi speelautomaat.

Uitleg

Er zal op de Chi gokkast worden gespeeld op met een vijftal rollen en drie rijen. Er zijn vijftien winlijnen beschikbaar en deze kunnen vanaf beide kanten uitbetalen. Maar let op, het gaat dan om prijzen van boven naar beneden en andersom. De minimale inzet is slechts twintig eurocent per draai en er kan tot twintig euro per spin worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96% en de variantie is hoog.

Boosters

Het kan zijn dan Chi of Mow op jouw speelscherm komt te staan en dan kan je echt spektakel verwachten. Chi kan je namelijk tot wel zes extra Wild-symbolen opleveren, terwijl Mow goed kan zijn voor een vermenigvuldiger tot maximaal vijf keer. Het kan zijn dat beide symbolen tegelijk op de rollen verschijnen, al is het meestal slechts één van deze afbeeldingen. Toch kan je met deze extra Boosters flinke geldprijzen in de wacht slepen.

Bonusspel

Het bonusspel op de Chi gokkast kan worden geactiveerd wanneer je minimaal drie Scatter-symbolen op de rollen te zien krijgt. In het bonusspel moet je diverse levels overleven en proberen om de hoofdprijs van 10.000 keer de inzet te bereiken. Het doel is om Chi en Mow bij de tempel te krijgen, al is dat nog best moeilijk. Oefenen kan onderin de review, dit raden wij dan ook aan.

Gratis spins

Het Free Spins symbool kan je zomaar gratis spins opleveren, tenminste als de desbetreffende afbeelding minimaal drie keer op de rollen komt te staan. Je krijgt minimaal tien en maximaal twintig gratis draaien toegekend. En natuurlijk kan je de gratis spins op opnieuw winnen gedurende de kosteloze draaien.

Conclusie

De Chi gokkast lijkt misschien wat vreemd, maar het is toch echt één van de leukste releases van begin 2019. Dit komt vooral door de enorme geldprijzen die gewonnen kunnen worden. En de features, die zijn simpelweg helemaal top!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

mei 2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gratis Spins, Extra Wild-symbolen, Mystery prijzen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 15

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €20