Champion of the Track logo logo

Champion of the Track gokkast

Champion of the Track gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Laag

De paardenrennen in een adembenemend spel

De paardenrennen; het is een sport die fascinerend is om naar te kijken. Vele mensen zetten erop in om een winst te maken. Jij kan met het spel Champion of the Track van het betrouwbare NetEnt ook inzetten op de paardenrennen. Jij staat echter niet naast de renbaan; je zet in op een gokkast met paardenrennen symbolen. We keken voor jou naar de interessante winsten die er in dit spel te behalen zijn.

Het basisspel; mooi neergezet

Ga je het basisspel spelen, dan zie je een prachtig scherm voor je. Je ziet gras, jockeys, hoefijzers en paarden in het scherm. Je hebt behoorlijk wat winlijnen waarop je kan spelen. Afhankelijk van de hoogte van jouw inzet kan je met maximaal 30 winlijnen spelen. Je hebt dus meer dan genoeg kansen om een aantrekkelijke winst te maken. De bedoeling is dat jij op de rollen in jouw beeld winnende combinaties verkrijgt. Welke combinaties dat zijn zie je in de wintabel bij het spel. De winst die je krijgt bij een winnende combinatie staat er ook bij vermeld. Een apart symbool in het spel is de Wild. Dit is een symbool wat elk willekeurig ander symbool kan vervangen om zodanig een winnende combinatie te vormen. De Wild wordt in dit geval aangegeven met het gezicht van een jockey. Alleen het scatter en het bonussymbool kunnen niet worden vervangen door een Wild symbool.

Een carriere bonus

Tijdens het spel maak je meermalen kans op de carrière bonus. Dit houdt in dat je een soort variant op een tafelspel ziet op je beeldscherm. Er staan vakjes op het spel en er staat ook een pion op. Je maakt een soort carrière in de paardenrennen en aan de hand daarvan loop je over het speelveld heen. Tijdens jouw loopbaan kom je steeds meer in de buurt van bonusronden of gratis spins. Doe je 7 stappen en vervolgens 14 stappen dan win je een gouden cup met alle credits die daarbij horen. Heb je 21 stappen gedaan dan ben je de winnaar van het kampioenschap en krijg je de bonus die daarbij hoort. Hoeveel jij bij dit spel wint hangt helemaal af van de inzet die je hebt gedaan tijdens jouw deelname aan het spel.

Free spins op de trackingbaan

De scatter symbolen zijn in de vorm van paarden. Dit is een symbool wat een winst van 2, 3, 25 of 100 keer jouw inzet als winst zal opleveren. Heb je meer dan 3 scatters dan zal je bovendien 10 free spins verkrijgen. Krijg je een scatter symbool dan ren je op de renbaan een paard voorbij. Jouw maximum is 5 per spin. Haal je 5 paarden in, dan doe je een stap in je carrière.

Bediening:
Bet – bepaal de hoogte van jouw inzet en start het spel. Je kan maximaal 60 euro per spin inzetten.
Autoplay – de computer zet voor jou in zonder dat je steeds op play hoeft te klikken.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

oktober 2013

Features icon
Features

Wild-symbolen, Bonus Game, Multiplier, Gratis Spins, Scatter symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 30

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €0,50