Castle Builder logo logo

Castle Builder gokkast

Castle Builder gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Bij het openen van dit spel heb je het idee dat je een volwaardige videogame opent. Althans, als je de muziek moet geloven. In Castle Builder van Rabcat wordt je verwelkomd door het introscherm dat je vertelt over hoe je de wereld kan veroveren door kastelen te bouwen en koningen te verslaan. De kaart geeft je een overzicht van de gebieden waarin je kan spelen en welke je kan heroveren; Forana, Ethril en Ilrian. Je missie begint in Forana, waar je een kasteel gaat bouwen voor de dochter van Koning Lomquer, zodat zij vervolgens kan trouwen. Hij belooft je grote prijzen als je jouw werk goed doet!

UITLEG

In dit spel begeef je je op een bijzonder speelveld. Het standaard veld is dan wel ‘gewoon’ 5 bij 5, maar links van de rollen zie je de bouwlocatie voor het kasteel. Om te kunnen bouwen is het belangrijk om bouwstenen te sparen. De verschillende stenen worden in het spel Standaard, Brons, Zilver en Goud genoemd. Hoe verder het kasteel af is, hoe dichterbij de bruiloft. De bedoeling is dat je zo veel mogelijk bouwstenen met hoge waardes verzameld, want het bedrag dat je dan krijgt tijdens de bruiloft is een stuk hoger. Hoe hoog je prijs gaat uitvallen is te zien aan de Marriage Portion Indicator.

Inzetten op dit spel doe je vanaf 1 cent per spin. Gelukkig maar, want anders lijkt het vrijwel onmogelijk om het kasteel ooit af te krijgen voordat je door je geld heen bent. Slimme zet van de makers! Het maximale bedrag dat je kan in zetten per spin is 15 euro. Het aantal winlijnen kan je zelf instellen, met een maximum van 15.

WINNENDE SYMBOLEN

Symbolen die je het minste winst opleveren zijn de ‘royals’. Denk hierbij aan de 10, J, Q en K. De schatkisten leveren al een stuk meer op, maar de grote gesloten deur met slot geeft je het meeste winst. Wat je wint, is uiteraard afhankelijk van je inzet, maar ook de progressie van je kasteel. Hoe verder het kasteel af is, hoe hoger je winst per keer zal zijn.

Bruiloft

Is je kasteel af? Trek dan je mooiste kleding aan, want we gaan naar de bruiloft! Je moet dan nog wel eerst een prins voor de prinses kiezen. Je hebt de keuze uit drie prinsen, maar je weet niet wat ze opleveren. Ga je voor de ridder, de kikker of de deftige prins? Na het kiezen zal de prins bekend maken wat ze waard zijn.

CONCLUSIE

Dit slot is zeer uniek te noemen, omdat het naast het normale spel een extra spel-element heeft. Het bouwen van een kasteel zien we eigenlijk nergens anders en het maakt het spelen extra leuk. Daarnaast hoef je niet veel geld in te zetten om het kasteel af te maken. Kom je dichter bij het afmaken van het kasteel, dan wordt de muziek harder en voller. Na de bruiloft kan je gewoon verder met spelen op het volgende stuk land. Eindeloos speelplezier dus! Houd je wel van ridders? Speel dan Forsaken Kingdom of Gladiator eens!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2014

Features icon
Features

Wild-symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €15