Caishen’s Gold logo logo

Caishen’s Gold gokkast

Caishen’s Gold gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Caishen’s Gold
Start gratis spel
Close icon
Caishen’s Gold logo
Ontvang bij Caishen’s Gold
Ontvang bij Caishen’s Gold
Software ontwikkelaar Logo software
Pragmatic Play
Uitbetalingspercentage RTP
97,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Caishen’s Gold gokkast is één van de meest imponerende games van Pragmatic Play. Deze speelautomaat beschikt over een groot aantal manieren om te winnen en een hoofdprijs van duizend keer de inzet. De gratis spins beschikken ook over een unieke functie, maar daar later meer over. Wil je gelijk gratis spelen? Draai dan onderin de review kosteloos mee.

Uitleg

Er zal op de Caishen’s Gold gokkast met vijf rollen en drie rijen worden gespeeld. Dankzij de 243 manieren om te winnen is de kans op een prijswinnende combinatie groot. Er dient minimaal 38 eurocent per draai te worden ingezet en de maximale inzet staat op 190 euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage is hoog, namelijk 97,01% en de variantie is medium.

Symbolen

Het Chinese thema komt duidelijk terug in de symbolen. Zo kan je waaiers, draken, instrumenten en bloemen op de speelrollen verwachten. Er zijn ook nog kaartsymbolen gebruikt ter opvulling. Er zijn 243 manieren om een prijs te winnen, waardoor de kans bestaat dat je met één enkele spin meerdere geldbedragen zal winnen. Het symbool met het logo van de Caishen’s Gold gokkast fungeert als Wild-symbool en bonussymbool. Elke keer als deze afbeelding op de rollen verschijnt bestaat de kans dat het bonusspel geactiveerd zal worden.

Bonusspel

Als het bonusspel eenmaal geactiveerd is dan zal er een nieuw scherm worden geopend. Je mag vervolgens op Chinese munten klikken, ze moeten namelijk allemaal worden geopend. Je zal met zekerheid één van de vier hoofdprijzen winnen. De hoofdprijs staat op duizend keer de inzet tijdens het bonusspel.

Gratis spins

Als het Scatter-symbool minimaal drie keer op jouw speelscherm komen te staan dan win je tien gratis spins. Alle kaartsymbolen zullen verdwijnen uit het spel. Hierdoor neemt de kans op een grote prijs toe, er is namelijk meer ruimte voor de lucratieve symbolen.

Conclusie

Liefhebbers van Pragmatic Play zijn weer met de neus in de boter gevallen. Deze splinternieuwe release zit weer geweldig in elkaar. Qua opzet is het spel wel te vergelijken met de Panther Queen gokkast.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2017

Features icon
Features

Jackpot Bonus, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,38 t/m €190