Butterfly Staxx logo logo

Butterfly Staxx gokkast

Butterfly Staxx gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Butterfly Staxx
Start gratis spel
Close icon
Butterfly Staxx logo
Ontvang bij Butterfly Staxx
Ontvang bij Butterfly Staxx
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Laag

Een vrouwelijk spel met lieflijke vormen

Netent heeft met het spel Butterfly Staxx een aparte doelgroep op het oog; de vrouwelijke liefhebster van gokkasten. Je zal echter ook al snel ontdekken dat vrouwen dol zijn op het grote geld. Dat is namelijk wat je kan winnen wanneer je deze gokautomaat speelt. We keken voor jou naar dit spel en we keken daarbij verder dan het eerste uiterlijk. Natuurlijk kan jij altijd eerst even gratis gokken en het spel uitproberen zonder enige vorm van risico. De “Staxx familie van Netent” wordt trouwens steeds uitgebreider. Als je Butterfly Staxx leuk vindt, gok dan ook eens gratis op Strolling Staxx of Neon Staxx.

Het basisspel

Het basisspel van Butterfly Staxx speel je op 5 rollen waarbij je op elke rol 4 symbolen in beeld krijgt. In totaal kan je bij dit spel 20 winrijen hebben. Hoeveel winrijen jij hebt hangt af van de hoogte van je inzet in de vorm van een aantal credits en de waarde die jij toekent aan een credit. Je kan inzetten met een minimale waarde van 0,01 euro tot 2 euro. Je mag op niveau 1 tot 10 inzetten. Jouw maximale inzet per spin is 400 euro. Het doel is dat jij winrijen compleet krijgt volgens het winschema wat je in beeld aantreft. Je kan punten verdienen per winnende combinatie symbolen. Er is ook sprake van Wild symbolen. Dat zijn symbolen die de plek van ieder willekeurig ander symbool op de winrijen kan innemen. Deze wild symbolen fungeren in dat geval als een joker. Het spel heeft een unieke functie om gratis spins te verkrijgen. Je krijgt deze door een hele rij te vullen met vlinder symbolen. Vlinder symbolen fladderen vanzelf over je winrij heen waardoor je sneller een interessante winst kan gaan maken.

De gratis spins; het bonusspel

Heb jij gratis spins, dan ga je het bonusspel spelen. Dit bonusspel is door ontwikkelaar Netent Butterfly spins genoemd. Je zal minimaal 3 scatter symbolen moeten verkrijgen op je scherm in het basisspel voordat je het bonusspel mag gaan spelen. Met 3 scatters verkrijg je 5 ronden in het bonusspel. Met 4 scatters krijg je 6 ronden in het bonusspel, met 5 scatters verkrijg je 7 ronden in het bonusspel. De symbolen in het bonusspel zijn vervangen door cocon graphics. Je hebt een cocon die slaapt en een actieve cocon. De actieve cocons veranderen in vlinders. Je zal dus meerdere actieve cocons moeten verzamelen om zoveel mogelijk winrijen te verzamelen. Het bonusspel is redelijk eenvoudig qua opzet, maar het is toch weer eens anders dan anders bij een gokkast. Bekijk hier ook de overige gokkasten op onze website.

Bediening:
In het spel kom je J, Q, K en A symbolen tegen. Deze hebben de volgende waarden: 3 symbolen – 5 munten. 4 symbolen vertegenwoordigt 10 munten. 5 symbolen = 20 munten.
Eveneens om je een blauwe, paarse en roze bloem tegen. Deze hebben de waarden: 3 symbolen = 10 munten, 4 symbolen = 20 munten, 5 symbolen = 50 munten.
Als laatste kom je het belangrijke vlinder symbool tegen. 2 symbolen = 2 munten, 2 symbolen = 15 munten, 4 symbolen = 30 munten, 5 symbolen = 60 munten.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,40 t/m €400