breakout bob logo logo

Stellar Portals gokkast

Stellar Portals gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Play N Go
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De online gokkast Breakout Bob is een spel van de gameprovider Playtech. De hoofdrolspeler is een beruchte crimineel. Hij komt kwaadaardig over, maar stiekem is het een enorme lieverd. Bob is misschien niet de slimste, hij kan de speler wel helpen met een behalen van een geweldige geldprijs. Bij iedere draai is er de kans om een jackpotprijs van 10.000 keer de inzet te winnen. De Breakout Bob gokkast beschikt over meerdere jackpots, maar deze zijn helaas genoeg niet progressief.

Speluitleg van Breakout Bob

De Breakout Bob gokkast kent een uniek design en een speciale speellocatie. De speler waant zichzelf voor even in een gevangenis, maar gelukkig wel in de open lucht. Er wordt op vier rollen, vier rijen gespeeld met slechts zes winlijnen. Spelers kunnen al  meespelen met een minimale inzet van 0,05 euro per spin. De inzet kan eigenhandig verhoogd worden tot een maximaal bedrag van 50 euro per spin. Het is een overzichtelijk spel, waardoor spinnen en het veranderen van de instellingen eenvoudig is. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96,52%.

Er verschijnen op de speelrollen maar vijf verschillende symbolen, wat het overzicht ook ten goede komt. Het symbool van de hoofdrolspeler Bob is het meest waardevol en kan een prijs van 160 keer de totale inzet per draai opleveren. De overige symbolen hebben te maken met de gevangenis en zijn goed voor maximaal 60 keer de inzet. Er zijn gelukkig ook Wild-symbolen en Scatter-symbolen. De Wild-symbolen vervangen andere symbolen en kunnen een prijs van 600 keer de inzet opleveren.

Vermenigvuldigers

Het kan voorkomen dat er een helikopter over de gevangenis vliegt. Niet schrikken, want dat kan alleen maar in jouw voordeel zijn. Er zal een bom op de gevangenis worden gegooid en dat heeft Bob de uitgelezen kans op te ontsnappen. De volgende zes spins zijn extra interessant. Iedere keer als er geen prijs is, dan stijgt de vermenigvuldiger. De speler kan tijdens deze zes draaien zomaar een prijs winnen met een vermenigvuldiger van 25 keer.

Win een jackpot

De Breakout Bob gokkast is vooral interessant omdat de deelnemer een heuse jackpot kan winnen. De online gokkast beschikt over drie verschillende jackpots. Ook kan de Minor, Major of de Grand Jackpot gewonnen worden. De prijzen lopen uiteen van 50 keer de inzet tot maar liefst 10.000 keer de inzet. De jackpotprijs staat vast en zal niet stijgen. Er kan met een maximale inzet een hoofdprijs gewonnen worden van een half miljoen euro winnen, op de Breakout Bob gokkast van Playtech.

Gratis spins

De Scatter-symbolen zijn eenvoudig te herkennen en behoorlijk waardevol. De speler wint met drie of vier Scatter-symbolen namelijk minimaal 12 en maximaal 18 gratis spins. Gedurende de kosteloze spins, kunnen er nog meer free spins winnen. Bij iedere gratis spin bestaat de kans dat er nog een Scatter-symbool op de rollen verschijnt. Dit levert bij de allerlaatste spin een Wild-symbool op. Het zou zomaar kunnen dat er bij de laatste free spin een scherm vol met Wild-symbolen zichtbaar zijn. De kans dat jij dan een enorme geldprijs wint is dan groot.

Conclusie

De Breakout Bob gokkast van Playtech is vermakelijk en ziet er leuk uit. Het thema is uniek en zie die zijn niet vaak te vinden in het online casino. Het theoretische uitkeringspercentage is hoog en ook de hoofdprijs is aantrekkelijk. De Breakout Bob gokkast is een voltreffer en een absolute aanrader.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

oktober 2020

Features icon
Features

Space Sticky Wilds, Wild symbolen, Respins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

4 / 6

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,05 t/m €50