Break da Bank Again logo logo

Break da Bank Again gokkast

Break da Bank Again gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Break da Bank Again
Start gratis spel
Close icon
Break da Bank Again logo
Ontvang bij Break da Bank Again
Ontvang bij Break da Bank Again
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
95,4%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Beroof een bank en pak je buit

In de online gokkast Break da Bank Again beroof je een bank. De symbolen draaien om alle vormen van geld die je in de bank kunt vinden: cheques die uitgeschreven worden, goudstaven en natuurlijk dikke pakken briefgeld die allemaal in de kluis liggen te wachten. Daarnaast speelt de kluis zelf ook een hoofdrol in Break da Bank Again. Alle ingrediënten voor een succesvolle kraak met een grote buit liggen op jou te wachten in Break de Bank Again.

Alle vormen van geld

De symbolen op de rollen zijn verschillende vormen van geld, afgewisseld met de hoogste waardes uit het kaartspel en de speciale symbolen in het spel. Op een veld van vijf rollen bij drie posities komen de symbolen voorbij rollen en maak je een winnende combinatie door drie of meer dezelfde symbolen op één van de negen winlijnen te zetten. Hierbij word je geholpen door het ‘Break da Bank Again’ symbool, dat als joker meedoet en ieder symbool kan vervangen. Een winst met de joker telt vijf keer zoveel als een gewone winst, zodat de jokers nog waardevoller worden. Met een winst uit het basisspel kun je bovendien ook gokken om je winst te vermenigvuldigen voordat je ‘m toevoegt aan het totaal.

De kluis opent voor het bonusspel

Door drie of meer kluissymbolen op de rollen te krijgen, ontgrendel je het bonusspel. Hierin heb je sowieso vijftien gratis beurten, al is het precieze aantal afhankelijk van hoeveel kluissymbolen op de rollen staan. Je winsten in het bonusspel worden bovendien vermenigvuldigd met ten minste een factor vijf, zodat je alle kans maakt op een grote slag te slaan tijdens deze gratis beurten. Je kunt tijdens het bonusspel ook meer gratis beurten winnen door extra kluissymbolen te verzamelen op de rollen.

Break da Bank Again is een snel te leren gokkast die met verleidelijke symbolen precies lijkt te weten waar je naar op zoek bent. Hoewel er weinig echt uniek is aan dit spel, zijn de verschillende manieren om je winst met vijf te vermenigvuldigen wel een uitstekende kans om een goede winst te pakken. Andere winstgevende slots die leuk zijn om eens te spelen zijn Las Vegas Fever en Foxin’ Wins Again.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2008

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Bonusspel

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 9

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €22,50