Bookie of Odds logo logo

Bookie of Odds gokkast

Bookie of Odds gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De Bookie of Odds gokkast werd begin 2019 uitgebracht door de befaamde ontwikkelaar Microgaming. Opvallend genoeg kent het spel hetzelfde thema als de nieuwe Scudamore’s Super Stakes gokkast van Net Entertainment. Beide spellen draaien om paardenraces en de weddenschappen die daarbij horen. Want voor een weddenschap ga je naar een bookmaker, oftewel een bookie!

De Bookie of Odds gokkast is eigenlijk een kloon van de succesvolle Book of Ra gokkast, alleen kan je op deze speelautomaat genieten van een extra Re-Spin functie. Maar de gameplay is prettig en de mogelijke geldprijzen maken meespelen wel echt de moeite waard. Onderin de review kan je de Bookie of Odds gokkast gratis uitproberen.

Uitleg

Er zal op de Bookie of Odds gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen. Er zijn slechts tien winlijnen beschikbaar, deze staan vast en kunnen niet in aantal worden aangepast. De minimale inzet bedraagt tien eurocent per spin en er kan maximaal 25 euro per draai worden ingezet. De hoofdprijs is vastgesteld op 125.000 euro, oftewel vijfduizend keer de inzet wanneer je met 25 euro speelt. De variantie is hoog, waardoor je veel risico neemt maar enorme geldbedragen kan winnen.

Re-Spins

Een bijzondere feature op de Bookie of Odds gokkast is de Re-Spin functie. Je mag namelijk elke spin namelijk één van de rollen opnieuw draaien. Let op, je moet dan wel een extra inzet plaatsen. Maar als je deze feature juist gebruikt dan kan het een aardig lucratieve keuze zijn. Loop overigens niet te hard van stapel en speel voorzichtig met de re-spins.

Symbolen

De oppervrolijke bookmaker is het symbool dan het meeste geld kan opleveren, namelijk tot wel 500 keer de inzet per draai. Mocht deze bookmaker het hele scherm vullen, dan krijg je zelfs 5000 keer je inzet terug. De symbolen van de drie verschillende paardenraces keren prijzen van tussen de 75 en 200 keer de inzet uit. De kaartsymbolen zijn minder interessant met een prijs van maximaal 15 keer de inzet. Het Wild-symbool is te herkennen aan het gouden boek, vijf Wild-symbolen op een winlijn levert ook al 200 keer de inzet op.

Gratis spins

Alle deelnemers op de Bookie of Odds speelautomaat kunnen ook zomaar gratis spins verdienen. Drie keer het Scatter-symbool op de rollen levert tien gratis spins op en tweemaal de inzet. Vier Scatter-symbolen levert twaalf gratis spins en twintig keer de inzet op. Maar vijf Scatter-symbolen is zelfs goed voor 25 gratis draaien en maar liefst 200 keer de inzet.

Conclusie

De Bookie of Odds gokkast is zeer compleet en ziet er leuk uit. De Re-Spins speelfunctie kan een groot verschil maken, maar kost wel een extra inzet. De gratis spins zijn interessant, maar vooral de bijbehorende geldprijs zal voor veel blijdschap zorgen.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Re-Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €25