book of santa logo logo

Book of Santa gokkast

Book of Santa gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Book of Santa
Start gratis spel
Close icon
book of santa logo
Ontvang bij Book of Santa
Ontvang bij Book of Santa
Software ontwikkelaar Logo software
Endorphina
Uitbetalingspercentage RTP
96,2%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De Book of Santa gokkast is een feestdagen spel van de gameprovider Endorphina. Het thema zal weinig spelers verbazen, want het gaat om de fijne kerstdagen. De wintermaanden zijn dan ook populair. De Tsjechische spelontwikkelaar heeft gekozen voor een gokkast met een hoge variantie en een kerstthema. Vanzelfsprekend verschijnt de Kerstman ook regelmatig op de speelrollen. Het symbool van de hoofdrolspeler kan de spelers zelfs 5000 keer de inzet opleveren. Gratis oefenen op de Book of Santa gokkast kan altijd en is de perfecte optie voor de nieuwkomer. De Book of Santa gokkast is geoptimaliseerd voor de online gokkers op de smartphone en tablet.

Uitleg

De deelnemer speelt op de Book of Santa gokkast met vijf rollen, drie rijen en met 10 winlijnen. De minimale inzet bedraagt slechts 1 eurocent per spin en er kan tot wel 100 euro per draai worden ingezet. Het is mogelijk om met minder dan 10 winlijnen te spelen, maar dat zal de speler dan wel even handmatig moeten aanpassen. Het spel straalt een gezellig sfeer uit, dankzij de warme en fijne kleuren. De rollen draaien vliegensvlug, waardoor de speler snel kan doorspelen en niet lang hoeft te wachten na een draai. Er is ook een automatisch spinmodus beschikbaar en het is mogelijk om de taal te veranderen.

Symbolen

Er verschijnen verschillende soorten symbolen op de rollen, waarvan slechts enkele echt te maken hebben met de kerstperiode. De Kerstman levert het meeste geld op en keert al prijzen uit vanaf twee stuks. De premium-symbolen keren maximaal 2000 keer de inzet uit per winlijn, waaronder de gouden sterren en de sleeën. De kaartsymbolen keren de laagste prijzen uit en zijn daardoor een stuk minder interessant voor de speler. Het symbool van het boek van de Kerstman is het Wild-symbool en kan vrijwel alle andere symbolen vervangen.

Gokspel

De gameprovider Endorphina verwerkt op de meeste gokkasten ook nog een gokspelletje. De ontwikkelaar noemt het de Risk Game en dat is terecht. De speler de winst incasseren of proberen te verdubbelen. Er verschijnen vijf speelkaarten op het scherm, waarvan slechts één kaart is geopend. Het doel is dat de speler een kaart uitkiest die een hogere waarde heeft. Een goede keuze en de winst zal tweemaal worden uitgekeerd. Het gokspel kan gespeeld blijven worden tot de speler verliest, maar het is slimmer om snel uit te cashen.

De speler kan na iedere winst altijd eerst de geopende kaart bekijken en dan beslissen om het gokspel te spelen. Een lage waarde, dan is het verstandig om het risico te nemen. Een hoge kaart en dan is het slimmer om de winst gewoon te incasseren.

Gratis spins

De Book of Santa gokkast beschikt ook over gratis spins en die de speler op een simpele manier kan verdienen. Het bonusspel start allereerst met het selecteren van een bonussymbool. Het desbetreffende symbool kan vervolgens Expanderen en telt mee als een Scatter-symbool. De deelnemer wint hierdoor sneller en vaker een geldprijs. Bij vijf bonussymbolen zal het totale speelscherm al gevuld zijn met één en hetzelfde symbool. Het is dan ook dé manier om de hoofdprijs te winnen van 5000 keer de totale inzet per spin.

Conclusie

De Book of Santa gokkast ziet er mooi uit en de gameplay is fijn. Wij zijn vooral fan van het videoslot omdat de rollen snel draaien en de speler nooit lang hoeft te wachten op de volgende spin. Daarnaast kan er een prima hoofdprijs worden gewonnen en staat er een leuk bonusspel voor de deelnemers klaar.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

december 2019

Features icon
Features

Scatter, Expanding symbols, Free games

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €10