Book of Magic logo logo

Book of Magic gokkast

Book of Magic gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
94,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Book of Magic is een van de ongeveer 100 spellen die softwareprovider Wazdan op de markt heeft gebracht. Wellicht klinkt deze provider je niet zo bekend in de oren, maar het is toch een behoorlijke speler in de online casino wereld. Terug naar het spel. Het kan zijn dat je iet wat verward bent. Want als je op ‘Book of Magic’ zoekt, dan krijg je ook ‘Great Book of Magic’ te zien. Nee, dit zijn niet dezelfde spellen met een net wat andere naam, ze zijn verschillend. Een overeenkomst is dat ze allebei van Wazdan zijn.

Als je een enthousiasteling bent over magie, dan is dit spel zeker een aanrader voor jou. Het spel neemt je mee op een magische reis naar een land hier ver vandaan. Zoek de vloeken, kisten en scepters en win prima geldbedragen!

UITLEG

Open dit boek van magie en je zal leren dat dit spel wordt gespeeld op een veld van vijf rollen, drie rijen en 10 vaste winlijnen. Daarbij is dit spel voor elke speler leuk om te spelen, omdat je zowel heel laag als zeer hoog kan inzetten.

GRATIS SPINS

Gratis spins verdien je door drie Scatter-symbolen op je rollen te krijgen. Deze symbolen herken je aan het Magische Boek. Vind ze alle drie en je wint 10 gratis spins! Als het magische boek opent, dan maak je ook kans om naar de bonus ronde te gaan. Het magische boek fungeert namelijk zowel als Scatter en als Wild.

BONUS RONDE

Het is mogelijk dat het boek openslaat en je in de bonusronde terecht komt. Hierbij kan het boek ‘expanding’ zijn en zich over meerdere rollen verspreiden. Als dat gebeurd, dan weet je dat je beet hebt!

CONCLUSIE

Waar het op het eerste gezicht dus lijkt alsof dit spel niet veel features biedt, heeft het dat dus wel. Ze zeggen maar altijd; je moet een boek niet beoordelen naar zijn omslag. Book of Magic is een van die spellen waarvan men niet wist dat ze het miste. Maar toen het uitkwam, vroeg men zich af waarom het zo lang op zich heeft laten wachten. Er zitten forse prijzen in deze magische kast verstopt, geef dus niet te vroeg op! Ben je nog niet overtuigd van dit spel? Waarom probeer je Spellcast of Magic Owl niet eens?

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2013

Features icon
Features

Wild-symbolen, Bonusspel, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €200