Bollywood Story logo logo

Bollywood Story gokkast

Bollywood Story gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Als je van Bollywood films houdt

Bollywood is een antwoord op de Hollywood films. Wanneer je van dit genre houdt met hindoe families en de verwikkelingen onderling is het spel Bollywood story een toppertje. Het spel is uitgerust met een behoorlijk aantal aansprekende symbolen. De films zijn zelf rijkelijk voorzien van klatergoud maar jij kan er leuke winsten in maken.

Het uiterlijk van het spel Bollywood Story

Je speelt het spel Bollywood Story op 5 wielen waarbij je de beschikking hebt over 9 winlijnen. Het is een slots machine die gebaseerd is op de Indiase filmindustrie. Er wordt in het spel gerefereerd naar Sneeuwwitje; een liefhebbend stel met een boosaardige stiefmoeder. De wielen zie je op het scherm staan in een tafereel van grote zuilen met een oosterse afwerking. Er zit authentieke Indiase muziek om het geheel aan te kleden. Dit zorgt ervoor dat je gelijk helemaal in het thema zit.

Inzetten bij Bollywood

Voordat je een spin kan gaan doen in dit spel zal je eerst je inzet moeten bepalen. Dat doe je door een muntwaarde in te voeren. Een munt kan een waarde die ligt tussen 1 cent en 1 euro hebben. Aangezien je met meerdere munten mag inzetten op meerdere winlijnen kan je een veelvoud van dit bedrag spelen. Je kan in het level gedeelte invullen hoeveel munten je per lijn wil inzetten. Je kan dit ook door de computer laten doen. Er zitten namelijk in dit spel een paar methoden verwerkt om jou wat sneller te laten spelen.

Wild symbolen in het spel

Het spel maakt gebruik van Wild symbolen. Dit is een symbool wat de functie van ieder willekeurig ander symbool kan overnemen. Je kan ook een rij van wild symbolen op je rollen krijgen; op die manier krijg je een extra hoge winst. Heb je een enkel Wild symbool dan functioneert het als een Joker. Mag dus iedere plek innemen behalve die van een scatter symbool, wat wel vaker het geval is bij de software ontwikkelaar Net Entertainment.

Een scatter symbool

De blauwe diamant. Dat staat toch wel voor het toppunt van pracht en praal in Bollywood. Deze blauwe diamant is het scatter symbool. Krijg je dit op je lijnen, dan krijg je free spins tot je beschikking. Leuk om wat extra winst mee te maken.

Bediening:

Netent heeft bij alle spellen die ze uitbrengen een gadget ingebouwd waardoor jij het spel sneller kan spelen. Je kan de gokkast zodanig instellen dat jij direct ziet wat de uitslag op de rollen is zonder dat je eerst naar de ronddraaiende rollen zit te kijken. Je kan ook met autoplay de gokkast een poosje zelf laten inzetten zonder dat jij er wat aan hoeft te doen. Op die manier wordt er steeds ingezet met jouw laatst gedane inzet.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2015

Features icon
Features

Wild-symbolen, Free Spins, Autoplay optie

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 9

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €1