Blood Suckers II logo logo

Blood Suckers II gokkast

Blood Suckers II gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Blood Suckers II
Start gratis spel
Close icon
Blood Suckers II logo
Ontvang bij Blood Suckers II
Ontvang bij Blood Suckers II
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,2%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De betere versie van Blood Suckers

Netent heeft in zijn carrière als spelontwikkelaar al veel spellen uitgegeven. Het spel Blood Suckers was een bestseller maar er zaten nogal wat zaken in verwerkt waar de spelers anno nu niet meer goed mee uit de voeten konden. Daarom is het spel Blood Suckers II ontwikkeld. Het is een spel wat – net als de originele versie – mateloos populair is. Dat zal nu niet snel komen door de mooie graphics, maar eerder door de hoge winst die je kan behalen in het spel.

Een heel andere manier van spelen

Het spel Blood Suckers II is behoorlijk anders dan deel 1. Je hebt nog steeds hetzelfde aantal winlijnen, 25 in totaal, en je minimum inzet is 0.01 euro per winlijn. Jouw minimale inzet per spin is dus 25 euro. Dan is er nog een tweede deel wat een maximale inzet kent van 250 euro per spin. Het spel heeft een basisspel en een bonusspel. Alleen het Wild symbool in dit spel levert je een grote winst op.

Het symbool wat het beste betaalt levert 500 credits per bet level op en per winlijn. Wanneer je maximaal zou inzetten, dus met 250 euro, kom je uit op een maximum van 5000 euro per spin. Zonder het Wild symbool zou het dan ook maar een matige boel zijn. Gelukkig is daar het symbool wat jou bij een volle rij 1000 credits per bet level oplevert. Je kan op die manier met de inzet van 250 euro een winst van 100.000 euro behalen. De toverdrankjes en knoflook zijn uit het spel gehaald. Er wordt nu gespeeld met de bezoekers van het kasteel van Dracula. Probeer ook andere griezelige gokkasten uit, zoals de Wild Witches en Zombies.

De hoofdrol voor Amilia

De hoofdrol is niet weggelegd voor graaf Dracula maar voor de mooie Amilia. Zij woont in het slot en ze duikt te pas en te onpas op. Met een kruisboog zal ze op je scherm vuren. Dat kan jou een Scatter shot opleveren. We hebben het hier over een extra scatter die jou zomaar een winst van 10 blood rose free spins kan opleveren. Voor elk medium win symbool krijg je een random win. Deze personages leveren jou tussen de 10 en 100 credits per bet level op. Je kan ook een bonus shot feature winnen. Dat is een extra bonussymbool op één van de eerste drie rollen van het spel. Je zou zomaar het bonusspel kunnen vrijspelen.

Bediening:

Het bonusspel lijkt wat op dat van het origineel. Je moet koffertjes in een nogal enge ruimte openen. Je moet ervoor zorgen dat je de duivel niet tegenkomt. Dan is het bonusspel namelijk gelijk afgelopen waarna je weer terugkeert naar het basisspel. In elke koffer zit een sleutel, en die heb je nodig om een volgend level in dit spel te kunnen openen.  Je kan in het bonusspel maximaal 1000 credits vermenigvuldigd met je bet level dus maximaal 10.000 euro verdienen.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Wild-symbolen, Free Spins, Vermenigvuldiger

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €250